تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد اسلامی و کانون پتنت ایران
۲۷ آذر ۱۳۹۷ تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد اسلامی و کانون پتنت ایران

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی، در حاشیه نشست مطبوعاتی این دانشگاه، در راستای تغییر رویکرد دانشگاه آزاد، از نگاه صرف آموزشی به پژوهش محوری و تحقیقات کاربردی، خبر از تفاهم‌نامه این دانشگاه با کانون پتنت ایران داد. به گزارش خبرگزاری آنا، «بیژن رنجبر»، در نشست مطبوعاتی این دانشگاه که در تاریخ ۲۴ آذرماه برگزار گردید، با اشاره به آفت‌های آموزش محوری در محیط‌های دانشگاهی، اظهار داشت که در خواست‌های ثبت پتنت دانشجویان، می‌تواند جایگزینی برای مقالات «ISI» مدنظر شورای گروه‌های تخصصی گردد.

وی نگاه صرف آموزشی به تحصیلات تکمیلی را آفتی برای تحولات و تحرکات جدید پژوهشی دانشگاه آزاد دانست و با اشاره به این‌که دانشجویان مقطع دکتری، برای فارغ‌التحصیلی، می‌بایست دو مقاله به‌عنوان خروجی پژوهشی خود داشته باشند، بر اساس تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد اسلامی و کانون پتنت ایران، هر ثبت اختراع، قابلیت ارائه به جای مقالات فوق را خواهد داشت. بر اساس این تفاهم‌نامه، کارگروهی مشترک از نمایندگان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و معاونت پژوهشی دانشگاه تشکیل خواهد شد. مدیر کانون پتنت ایران، به‌عنوان مسئول هماهنگی و مدیرکل کارآفرینی و تجاری‌سازی دانشگاه نیز، راهبری کارگروه فوق را بر عهده خواهند داشت. بر این اساس، هر درخواست ثبت اختراعی که تأییدیه کانون پتنت ایران را دریافت نماید، در سیستم ارزیابی دانشگاه آزاد، قابلیت جایگزینی با یک مقاله «ISI» را خواهد داشت.

گفتنی است، دانشگاه آزاد اسلامی، در حال ایجاد تغییر و بهبود ساختار سازمانی خود بوده که بر اساس گفته‌های رنجبر، کلیات این تغییرات به تصویب رسیده است. لازم به ذکر است که موضوع ادغام معاونت‌های آموزشی و پژوهشی، در رأس تغییرات مطرح‌شده قرار دارد و به اعتقاد معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی، این دانشگاه با اقدام صورت گرفته، به‌عنوان یک الگو در آموزش عالی کشور مطرح خواهد شد.

پربازدید‌ترین‌ها

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران
۷ فروردین ۱۴۰۳

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران

معاون سیاست‌گذاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی ریاست جمهوری با اعلام ارایه ۲۰ خدمت در حوزه مالکیت فکری گفت: در حالی که اختراعات باید برای تجاری‌سازی حمایت شوند، از این نوآوری‌ها بیشتر برای ارتقای رتبه هیات علمی دانشگاه‌ها و دریافت تسهیلات بنیاد ملی نخبگان استفاده می‌شود.

World Intellectual Property Day
۲۸ فروردین ۱۴۰۳

World Intellectual Property Day