ایرپادهای جدید، در راه بازار و تغییر شگرف بازی رقابتی
۰۱ دی ۱۳۹۷ ایرپادهای جدید، در راه بازار و تغییر شگرف بازی رقابتی

ایرپاد، یکی از آن فناوری‌هایی است که نه تنها دوست‌داران اپل، بلکه همه افراد علاقه‌مند به فناوری و حتی شرکت‌های رقیب را نیز انگشت به دهان نمود؛ تجهیزی که امید دوباره‌ای به کالبد مشتریان جوینده تنوع دمید. همین علاقه وافر به ایردپاد، این انتظار را به وجود آورده بود که به‌ روز رسانی نسل جدیدی از آن نیز، در برنامه این شرکت قرار گیرد. اما این‌که «تیم کوک» و همکارانش، در هر دو رویداد پاییز اپل، درباره ایرپاد‌ها ساکت بودند، بسیار ناامیدکننده بود، خصوصاً که اپل به فناوری‌های صوتی خود توجه بسیاری داشته و هر روز در حال ارائه فناوری‌های جدید در این خصوص است.

اما به نظر می‌آید که زمان انتظار رو به پایان بوده و تحولی جدید در نسل آتی ایرپادها در راه است. آنچه بدیهی است، پتنت گرنت شده جدید اپل، به شماره «US10149041B2»، حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. اپلی که از ابتدای ارائه ایرپاد، به دنبال مدلی بود که منطبق با گوش هر کاربری باشد، قدم پیش گذاشته و از فناوری جدید خود در این خصوص، رونمایی نموده است.

پتنت جدید، نکات و قابلیت‌های جالبی را مطرح نموده که از آن جمله، می‌توان به تمرکز ویژه بر مجهز بودن هدفون‌ها به حداقل یک سنسور بیومتریک، اشاره نمود که می‌توانند محل قرار گرفتن گوش چپ و راست را تشخیص داده و متناسب با آن، موسیقی را پخش نمایند. سنسور بیومتریک، با قرار گرفتن در نزدیکی پوست، خروجی را براساس مکان خود تنظیم می‌نماید و در نتیجه، نیازی به تعویض گوشی، وجود نخواهد داشت. برای رسیدن به این هدف، سنسورهای بیومتریک باید دقیق بوده و کاملاً نزدیک پوست باشند، تا به بهترین نحو، وظیفه خود را انجام دهند. برای این منظور، فوم قابل انبساطی برای آن‌ها تعبیه شده که کمک می‌نماید تا ایرپادها کاملاً در گوش جا بگیرند. این فناوری، از یک طرف، می‌تواند نیازهای کاربر را بهتر تأمین نموده و از طرف دیگر، اختلاف گذاشتن در طراحی و ساخت دو گوشی چپ و راست را برای اپل حذف می‌نماید که می‌تواند کاهش هزینه‌ها را در درازمدت، به همراه داشته باشد.

پربازدید‌ترین‌ها

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران
۷ فروردین ۱۴۰۳

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران

معاون سیاست‌گذاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی ریاست جمهوری با اعلام ارایه ۲۰ خدمت در حوزه مالکیت فکری گفت: در حالی که اختراعات باید برای تجاری‌سازی حمایت شوند، از این نوآوری‌ها بیشتر برای ارتقای رتبه هیات علمی دانشگاه‌ها و دریافت تسهیلات بنیاد ملی نخبگان استفاده می‌شود.

World Intellectual Property Day
۲۸ فروردین ۱۴۰۳

World Intellectual Property Day