اصلاحیه راهنمای تعیین صلاحیت موضوع توسط «USPTO»
۲۹ دی ۱۳۹۷ اصلاحیه راهنمای تعیین صلاحیت موضوع توسط «USPTO»

بر اساس اعلام اداره ثبت اختراعات و علائم تجاری آمریکا «USPTO»، راهنمای تعیین صلاحیت موضوع، تحت بند قانونی «35U.S.C.101» و همچنین کاربرد بند قانونی «35 U.S.C.112»، در خصوص اختراعات کامپیوتری، با اصلاحاتی روبرو شده است که از مورخ ۷ ژانویه سال جاری میلادی، اجرایی می‌شوند.

«اصلاحیه ۲۰۱۹ دستورالعمل‌های تعیین صلاحیت موضوع ثبت اختراع»، دو تغییر اولیه را در مورد روش انجام اولین گام آزمون دادگاه عالی آلیس/ مایو، ایجاد نموده است. این تغییرات، به ارزیابان در تعیین اینکه، آیا یک ادعا منجر به یک استثناء قضایی می‌شود یا خیر، کمک می‌نماید. بر این اساس، مطابق با رویه قضایی و در تلاش برای بهبود قطعیت و قابلیت اطمینان، دستورالعمل‌های اصلاح‌شده، مفاهیم کلیدی را که توسط دادگاه‌ها به عنوان ایده‌های انتزاعی شناسایی‌شده‌اند، استخراج و ترکیب نموده، تا توضیح دهد که استثناء ایده انتزاعی، شامل گروه‌های خاصی از موضوعات، از جمله مفاهیم ریاضی، روش‌های سازمان‌دهی فعالیت‌های انسانی و فرآیندهای ذهنی است.

در این راستا، به منظور تشخیص اینکه آیا یک ادعا منجر به یک استثناء قضایی می‌شود یا خیر، از یک تحقیق دو مرحله‌ای استفاده می‌گردد. در مرحله اول، ارزیابان بررسی نموده که آیا ادعا، یک استثناء قضایی را بازگو می‌کند و اگر این‌طور است، در مرحله دوم، بررسی می‌کنند که آیا ادعا، عناصر اضافی که یک استثناء قضایی شناسایی‌شده را به یک کاربرد عملی ادغام می‌کنند، بازگو می‌کند یا خیر. اگر یک ادعا، هر دو استثناء قضایی را بازگو نموده و این استثنا را به یک کاربرد عملی ادغام نمی‌کند، ادعا به یک استثناء قضایی منجر می‌شود.

«آندره ایانکو»، مدیر «USPTO»، در خصوص اصلاحیه‌های جدید ارائه شده توسط این اداره، اعلام نموده: «هدف از اصلاحات صورت گرفته، بهبود وضوح، انسجام و قابل پیش‌بینی بودن اقدامات متعاقب است. در این راستا، اداره ثبت اختراعات و علائم تجاری آمریکا، به منظور اجرایی شدن صحیح دستورالعمل‌ها، آموزش‌هایی را برای ارزیابان و داوران پتنت خود ارائه خواهد نمود.»

پربازدید‌ترین‌ها

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد
۳ اسفند ۱۴۰۱

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد

روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری در جمع اندیشه‌ورزان، فعالان و سیاستگذاران اقتصادی حاضر در این همایش با اشاره به اهمیت شرکت‌های کوچک و نوآور در زنجیره‌های ارزش عنوان کرد: در حلقه‌های بالایی زنجیره ارزش عمدتا شرکت های بزرگ و متکی به دارایی های فیزیکی مشهود را شاهد هستیم، اما در حلقه‌های زیرین‌تر به شرکت های کوچک به لحاظ دارایی‌های فیزیکی و متکی به دارایی‌های نامشهود می‌رسیم.

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی
۱ اسفند ۱۴۰۱

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی

در راستای توسعه و ترویج فرهنگ مالکیت فکری، حفاظت از دارایی‌هایی فکری و معرفی خدمات و حمایت‌های کانون پتنت ایران از اختراعات فناوران و شرکت‌های دانش بنیان داخل کشور، وبینار " پتنت ابزاری برای محافظت از دارایی‌های فکری" توسط کانون پتنت ایران و به میزبانی پارک علم و فناوری استان مرکزی در تاریخ 26 بهمن ماه به صورت مجازی برگزار شد.