فرمولاسیون جدید داروهای موضعی برای درمان بیماری‌های پوستی
۰۱ بهمن ۱۳۹۷ فرمولاسیون جدید داروهای موضعی برای درمان بیماری‌های پوستی

شرکت داروسازی «OWC Pharmaceutical Research» که یک توسعه‌دهنده پیشرو در درمان‌های مبتنی بر کانابینوئید، برای انواع بیماری‌ها و اختلالات پزشکی است، موفق به اخذ گواهی ثبت اختراعی در جمهوری چک شده که شامل یک فرمولاسیون جدید موضعی، برای اختلالات پوستی، از جمله پسوریازیس است.

این گواهی ثبت اختراع که با شماره «۳۲۲۰۷» و تحت عنوان «عصاره‌های کانابینوئیدی و فومولاسیون موضعی برای درمان اختلالات پوستی» ارائه شده است، درخواست مذکور را به عنوان یک یوتیلیتی مدل تأیید نموده است. مبتنی بر این گواهی، انحصار این اختراع، برای مدت ۱۰ سال، در اختیار «OWC» خواهد بود. یوتیلیتی مدل‌ها، با برآورده نمودن الزامات کم‌تر سختگیرانه‌ای نسبت به پتنت‌ها، امکان حفاظت از اختراعات جزئی یا کوچک را، برای مدت زمانی کوتاه‌تر از دوره حفاظتی پتنت‌ها، فراهم می‌کنند.

یوتیلیتی مدل ارائه شده توسط «OWC»، یک ترکیب دارویی موضعی حاوی کانابیدیول «CBD» یا یک مشتق از آن و تتراهیدروکانابینول «THC» است که برای درمان یا پیشگیری از اختلالات و بیماری‌های پوستی و به ویژه پسوریازیس، مورد استفاده قرار خواهد گرفت. بر اساس اعلام «OWC»، درخواست حفاظت از این دستاورد شرکت، برای کشورهای دیگری نیز ارسال شده است که از این میان، در استرالیا نیز مورد تأیید قرار گرفته است.

لازم به ذکر است که پسوریازیس، یک بیماری پوستی رایج، مزمن و غیرمسری است که هیچ علت یا درمان مشخصی نداشته و احتمال ابتلای افراد در تمام سنین و در هر کشوری، به آن وجود دارد. این بیماری، علائم غیرقابل‌پیش‌بینی بسیاری داشته و با مشکلات دیگری، چون التهاب مفاصل، بیماری‌های قلبی عروقی، سندرم متابولیک، بیماری‌های التهابی روده و افسردگی، همراه است. «OWC»، با تأکید بر این‌که این بیماری، می‌تواند تأثیرات منفی فراوانی بر زندگی فرد مبتلا داشته باشد، یادآور شده است که میزان شیوع پسوریازیس در کشورهای مختلف، بین ۰.۰۹ تا ۱۱.۴۳ درصد است که پسوریازیس را با حداقل ۱۰۰ میلیون فرد مبتلا در سراسر جهان، به یک مشکل جدی، بدل نموده است.

پربازدید‌ترین‌ها

جلسه اتاق بازرگانی اصفهان
۱۴ اسفند ۱۴۰۲

جلسه اتاق بازرگانی اصفهان

نشست مدیر کانون مدیریت دارایی‌های فکری و اعضای کمیسیون اقتصاد دانش بنیان اتاق بازرگانی اصفهان، در تاریخ ۱ اسفند ۱۴۰۲ و در حاشیه رویداد نکست

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری با دانشگاه اصفهان
۱۴ اسفند ۱۴۰۲

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری با دانشگاه اصفهان

میترا امین‌لو، مدیر کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری توافق‌نامه‌ای را با هادی امیری، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهان در روز ۲ اسفند ۱۴۰۲ منعقد نمود.

فرصت همکاری حضوری
۲۱ اسفند ۱۴۰۲

فرصت همکاری حضوری

کانون مدیریت دارایی‌های فکری از افراد واجد شرایط به صورت حضوری در بخش‌های مختلف دعوت به همکاری می‌کند.

توافق‌نامه‌ همکاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان با سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی
۱۲ اسفند ۱۴۰۲

توافق‌نامه‌ همکاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان با سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی

کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان با سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی توافق‌نامه‌ همکاری منعقد کرد.