فعالیت‌های گسترده ثبت اختراع از سوی شرکت ژاپنی «Canon»
۲۱ بهمن ۱۳۹۷ فعالیت‌های گسترده ثبت اختراع از سوی شرکت ژاپنی «Canon»

یکی از بازیگران برتر در زمینه ثبت و انتشار پتنت در آمریکا، شرکت ژاپنی کنون «Canon» است که در سال گذشته میلادی نیز، موفق شد تا با ۳۰۵۶ پتنت گرنت شده در اداره ثبت اختراعات و علائم تجاری آمریکا «USPTO»، در بین پنج شرکت برتر قرار گیرد.

جایگاه کنون در فهرست شرکت‌های برتر دارنده ثبت اختراعات «USPTO»، نشان می‌دهد که این شرکت، در حال تقویت موقعیت خود به‌عنوان یک رهبر در حوزه تصویربرداری دیجیتال است و سعی دارد تا این صنعت را با راهکارهای نوآورانه و فناوری‌های پیشرو، توانمند سازد. البته باید این مسئله را در نظر داشت که استراتژی ثبت اختراع کنون، چیزی نیست که اخیراً توسط این شرکت اتخاذ شده باشد بلکه قرار گرفتن کنون در جمع پنج شرکت برتر دارنده «US» پتنت، برای سی و سومین سال متوالی است که رخ می‌دهد. علاوه بر این، این شرکت ۱۴ سال متوالی است که عنوان برترین شرکت ژاپنی دارنده «US» پتنت گرنت شده در آمریکا را به خود اختصاص می‌دهد.

سهم عمده‌ای از تحقیق و توسعه جهانی «کنون»، در مرکز تحقیقاتی «CISRA»، واقع در استرالیا انجام می‌گیرد که در سال ۱۹۹۰ میلادی، از سوی این شرکت تأسیس شده و امروزه به‌عنوان یکی از مراکز پیشرو جهانی در زمینه طراحی و توسعه سیستم‌های اطلاعاتی و تجهیزات تصویربرداری، محسوب می‌شود. خروجی تحقیقات این مرکز در سال ۲۰۱۸ میلادی، بیش از ۲۴۰ پتنت «US»  و در حدود ۸۰۰ پتنت در سرتاسر جهان بوده است.

لازم به ذکر است، شرکت «IBM» با ۹۱۰۰ عدد «US» پتنت گرنت شده، توانست برای بیست و ششمین سال متوالی، در صدر فهرست شرکت‌ها و مؤسسات دارای بیشترین گواهی ثبت اختراع از سیستم پتنت آمریکا، قرار گیرد. سامسونگ نیز با ۵۸۵۰ پتنت، در رده دوم و «کنون» با ۳۰۵۶ پتنت در رده سوم جای گرفتند. مؤسسه «IFI Claims»، در گزارش سال ۲۰۱۸ خود، از یک شاخص جدید نیز استفاده نموده است که بر مبنای آن، شرکت‌های فناور را با احتساب مجموعه شرکت‌های تابعه آن‌ها در نظر می‌گیرد. بر اساس این شاخص، «کنون» پس از سامسونگ که با ۶۱۶۰۸ پتنت فامیلی در صدر قرار دارد، با ۳۴۹۰۵ پتنت فامیلی، در رده دوم شرکت‌های فناور جهان قرار گرفته است.

پربازدید‌ترین‌ها

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران
۷ فروردین ۱۴۰۳

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران

معاون سیاست‌گذاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی ریاست جمهوری با اعلام ارایه ۲۰ خدمت در حوزه مالکیت فکری گفت: در حالی که اختراعات باید برای تجاری‌سازی حمایت شوند، از این نوآوری‌ها بیشتر برای ارتقای رتبه هیات علمی دانشگاه‌ها و دریافت تسهیلات بنیاد ملی نخبگان استفاده می‌شود.

World Intellectual Property Day
۲۸ فروردین ۱۴۰۳

World Intellectual Property Day