تبدیل تلویزیون‌های معمولی به صفحات نمایش سه‌بعدی مناسب برای بازی‌های کامپیوتری
۲۳ بهمن ۱۳۹۷ تبدیل تلویزیون‌های معمولی به صفحات نمایش سه‌بعدی مناسب برای بازی‌های کامپیوتری

اگرچه شنیده‌های اخیر، حاکی از این بود که نینتندو به عنوان یکی از شرکت‌های پیشرو در حوزه طراحی و تولید انواع بازی‌های کامپیوتری، ایده بازی‌های واقعی سه‌بعدی از طریق «2DS» و «Switch» را برای همیشه رها نموده است، اما پتنت جدید این شرکت، به شماره «US20190025913» که اواخر ژانویه سال جاری میلادی از سوی دفتر ثبت اختراعات و علائم تجاری آمریکا انتشار یافت، نشان می‌دهد که این غول کنسول‌های بازی، هنوز این فناوری را به‌طور کامل فراموش نکرده است. این پتنت، برنامه‌های احتمالی نینتندو، برای تبدیل تلویزیون معمولی به یک صفحه‌نمایش بازی سه‌بعدی را توصیف می‌کند.

در پتنت نینتندو، دستگاهی معرفی شده که زاویه دید مطلوب سه‌بعدی را ارائه می‌کند. در واقع، نینتندو به جای تمرکز بر صفحات نمایش سه‌بعدی و یا عینک‌های مخصوص، نوعی دستگاه ردیابی چشم طراحی نموده که برای تعبیه بر روی صفحات نمایش معمولی قابل استفاده است و به کاربران اجازه می‌دهد تا با استفاده از تصاویر کاملاً سه‌بعدی، به بهترین شکل به بازی خود ادامه دهند.

در این فناوری جدید، به منظور بهبود قابلیت‌های ردیابی دوربین، یک نشانگر بر روی سر کاربران قرار می‌گیرد. این نشانگر، می‌تواند یک تجهیز بسیار کوچک بر روی عینک فرد باشد که البته هیچ‌گونه مزاحمتی برای وی نخواهد داشت.

گفتنی است، نینتندو علاقه فراوانی به ایجاد تجارب جدید و منحصربه‌فرد برای کاربران محصولات خود دارد. این شرکت، چندی پیش اقدام به معرفی فناوری خلاقانه‌ای نمود که می‌تواند تجربه بازی‌های چند نفره را با تغییر و تحول چشمگیر مواجه سازد. فناوری جدید، این قابلیت را دارد تا صفحات نمایش مختلف را به هم مرتبط ساخته و پردازش اطلاعات را به سادگی انجام دهد. علاوه بر این، نینتندو موفق به ثبت اختراع عجیبی تحت عنوان «دستگاه راه‌رونده منفعل» شده است که گونه‌ای از یک صندلی چرخ‌دار است که در طراحی آن، به جای چرخ، از پا استفاده شده است.

پربازدید‌ترین‌ها