فرایند فرآوری گوشت همبرگر در ۴۰ روز
۲۱ اسفند ۱۳۹۷

فرایند فرآوری گوشت همبرگر در ۴۰ روز

امروزه فست‌فودها به گزینه‌ای جذاب و در دسترس برای افراد مختلف، به‌ویژه آن‌هایی که فرصت کافی برای پختن غذاهای خانگی ندارند، بدل شده است. در این میان، همبرگر یکی از مشهورترین و پرتقاضاترین فست‌فودها محسوب می‌شود که شرکت‌های بزرگ مواد غذایی، مانند مک‌دونالد، مدل کسب‌وکار خود را مبتنی بر این ساندویچ خوشمزه و پرطرفدار، بنا نموده‌اند. آیا تا به حال فکر کرده‌اید که آماده‌سازی همبرگر هم، می‌تواند یک نوآوری به حساب آید؟ از آن جالب‌تر، آیا می‌دانستید که همبرگر می‌تواند به‌عنوان یک اختراع در سیستم پتنت به ثبت برسد؟

گواهی ثبت اختراع به شماره «US7998517»، روشی جدید برای فرآوری گوشت را توصیف نموده که در یک اتاق مخصوص، انجام می‌گیرد. دیوارهای این اتاق، از نمک‌های صخره‌ای هیمالیا شکل گرفته و سیستم کنترلی خاصی برای دمای آن تعبیه شده است. در طی یک بازه زمانی ۴۰ روزه و به لطف یک سیستم بسیار دقیق گردش آب و هوا، طعم گوشت گاو بسیار جالب خواهد شد. مخترع این پتنت، مدعی است که بکارگیری فرایند معرفی شده در اختراعش، امکان دسترسی به یک لایه گوشت نازک و لذیذ را فراهم می‌نماید و به دلیل فرآیند منحصربه‌فرد انجام گرفته، در کمتر از ۵ دقیقه می‌توان همبرگر را در اختیار مشتری قرار داد.

‌‌‌‌‌لازم به ذکر است که مجموعه غذایی «Saltbrick Burger» که در «Revolution Hall» مستقر است، اقدام به ارائه این همبرگر با قیمت ۶.۹۵ دلار نموده است. نکته جالب توجه در این مجموعه غذایی، نصب بنری از «US» پتنت اخذ شده در ورودی آن است. در واقع به کمک این حرکت تبلیغاتی، مالکین مجموعه در تلاش برای نشان دادن استفاده از یک فناوری کاملاً متمایز برای آماده‌سازی گوشت همبرگر و جذب مشتریان بیشتر هستند.

گفتنی است، استفاده از سیستم پتنت در صنعت مواد غذایی، کاملاً رایج بوده و طیف وسیعی از اختراعات و فناوری‌ها، شامل سرویس‌های سفارش و تحویل آنلاین مواد غذایی، قابلیت مشاهده اسکن سه‌بعدی مواد غذایی در سفارشات آنلاین، تجهیزات و اجاق‌های هوشمند و استفاده از فناوری‌های نوظهوری مانند اینترنت اشیاء، توسط سیستم پتنت تحت حفاظت قرار گرفته‌اند. البته سایر انواع حقوق مالکیت فکری نیز در صنعت مواد غذایی کاربرد دارد که از آن جمله، می‌توان به دعوی قضایی کپی‌رایت بر سر طعم مشابه پنیر و یا اختلافات حقوقی گسترده مک‌دونالد و رقبا بر سر نشان‌های تجاری، اشاره نمود.

کد امنیتی (حروف بزرگ)

پربازدید‌ترین‌ها

مخالفت اروپا با لغو موقت حقوق پتنت‌های واکسن کووید-۱۹
۳ خرداد ۱۴۰۰

مخالفت اروپا با لغو موقت حقوق پتنت‌های واکسن کووید-۱۹

در واکنش به تصمیم رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر حمایت از لغو پتنت‌های مرتبط با واکسن کووید-۱۹، کمیسیون اروپا این اقدام را یک «ترفند رسانه‌ای» نامیده و با تأکید بر نقش کلیدی پتنت در افزایش نوآوری و سرمایه‌گذاری‌های تحقیق و توسعه‌ای، استفاده از مجوزهای اجباری را به‌عنوان راهکاری جایگزین پیشنهاد داده است.

شناسایی بیماری‌های پوستی به کمک تلفن همراه
۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰

شناسایی بیماری‌های پوستی به کمک تلفن همراه

یک شرکت کانادایی فعال در حوزه سلامت دیجیتال، اپلیکیشنی توسعه داده که انقلابی در مواجهه با بیماری‌های پوستی پدید می‌آورد. «Skinopathy»، اپلیکیشن خود را که مبتنی بر فناوری هوش مصنوعی است، به زودی به بازار عرضه نموده و بدین وسیله، مدیریت بیماری‌های پوستی را به‌ویژه برای افراد مستقر در مناطق دورافتاده و محروم از خدمات پزشکی ممکن می‌سازد.

دیالیز سیار با استفاده از کلیه مصنوعی یک کیلوگرمی
۴ خرداد ۱۴۰۰

دیالیز سیار با استفاده از کلیه مصنوعی یک کیلوگرمی

یک متخصص بیماری‌های کلیوی، موفق به طراحی و ساخت نوعی تجهیز پوشیدنی شده که می‌تواند به‌عنوان یک کلیه مصنوعی، فرآیند تکراری و ناخوشایند دیالیز در مراکز درمانی را به کلی حذف نماید. «ویکتور گورا»، استادیار دانشگاه «UCLA»، پس از دریافت گواهی ثبت اختراع از دفتر ثبت اختراعات و علائم تجاری آمریکا، در تلاش است تا اواخر سال جاری میلادی، آزمایشات نهایی مرتبط با دستگاه جدید خود را آغاز نماید.

ولخرجی تسلا: خرید ۳ پتنت در ازای ۳ دلار!
۱ خرداد ۱۴۰۰

ولخرجی تسلا: خرید ۳ پتنت در ازای ۳ دلار!

تسلا در ادامه تلاش‌های خود برای توسعه باتری‌های خودروهای الکتریکی، تعدادی از پتنت‌های یک استارت‌آپ کوچک کانادایی را خریداری نموده است. نکته جالب در این مبادله دارایی‌های فکری، واگذاری پتنت‌های مذکور در ازای مبلغ ناچیز ۳ دلار است. البته شواهد حاکی از آن است که این معامله، بسیار گسترده‌تر بوده و احتمالاً «اسپرینگ‌پاور اینترنشنال» تحت تملک تسلا قرار گرفته است.

روند صعودی ثبت اختراع در حوزه مواد غذایی پروبیوتیک
۱۲ خرداد ۱۴۰۰

روند صعودی ثبت اختراع در حوزه مواد غذایی پروبیوتیک

تجزیه و تحلیل داده‌های ثبت اختراع، حاکی از آن است که طی یک دهه گذشته، تحقیقات در حوزه مواد غذایی و میکروب‌شناسی، از حوزه‌های مورد توجه شرکت‌های فناور و سیاست‌گذاران بسیاری از کشورها بوده است. شواهد حاکی از آن است که در یک دهه اخیر، روند کلی پتنت‌های این حوزه رو به افزایش بوده و بخش عمده این افزایش، به لطف مخترعین و فناوران چینی بوده است.

صدور مجوز باز، ابتکار جدید سیستم مالکیت فکری چین
۸ خرداد ۱۴۰۰

صدور مجوز باز، ابتکار جدید سیستم مالکیت فکری چین

بنا بر قانون جدید ثبت اختراع چین، صاحبان پتنت می‌توانند برای تسریع در فرآیند صدور مجوز بهره‌برداری از پتنت، از طرح ابتکاری «صدور مجوز باز» استفاده نمایند. بر اساس این طرح، دارندگان پتنت در یک بیانیه کتبی اعلام می‌کنند که علاقه‌مندان به بهره‌برداری از فناوری پتنت شده، با مراجعه به دفتر مالکیت فکری چین و پرداخت هزینه‌های مشخص شده برای حق امتیاز، می‌توانند مجوز بهره‌برداری را دریافت نماید. این سیستم، با تسهیل گردش اطلاعات پتنت، به کاهش هزینه‌های معاملات، بهبود کارایی فرآیند صدور مجوز و نیز ارتقاء کیفیت بهره‌برداری از پتنت کمک می‌کند.