تسلا موفق به دریافت گواهی ثبت اختراعی شده که مربوط به یک طراحی جدید، در خصوص قلاب بکسل و سپر کامیونهای این شرکت است. نقشهها و تصاویر ارائه شده در این پتنت، حاکی از تعبیه دو قلاب بزرگ در داخل ساختار یکپارچه سپر کامیون است که به منظور بکسل کردن خودرو، قابل استفاده میباشد.
رئیس بخش طراحی تسلا، «فراز ون هولزوشن»، نوآور اصلی در طراحی این محصول شناخته میشود و «دیوید تاداشی ایمای» و «راندی رودریگز»، دیگر همکاران وی در این امر بودهاند. ایمای، پیش از این، در طراحی خودروهای «Model 3» و «Tesla Semi» مشارکت داشته و رودریگز نیز، پیشتر طراح وسایط نقلیه در شرکت نیسان بوده است. نکته جالب اینجا است که مجموعه پتنتهای طراحی رودریگز، شامل طرحهایی برای کامیون مخصوص نیسان، ملقب به «Tatan Truck» است.
شایان ذکر است که طراحی جدید تسلا که در تاریخ ۲۶ سپتامبر ۲۰۱۷ و با عنوان «سپر با قلاب بکسل»، در دفتر ثبت اختراعات و علائم تجاری آمریکا به ثبت رسیده است، در پایان آوریل سال جاری میلادی، گواهی ثبت اختراعی با شماره «D847050» را، به خود اختصاص داده است. به نظر میرسد که طراحی جدید تسلا، در خصوص کامیون «Tesla Semi Class 8» ارائه شده است. در این طراحی، دو قلاب در سطح خارجی سپر قرار گرفته که به منظور بکسل کردن خودرو، قابل استفاده میباشد. قسمت پشتی سپر نیز، طوری طراحی شده که با قاب خودرو، کاملاً یکپارچه شود.
گفتنی است که بر اساس برنامهریزیهای انجام گرفته، تسلا در تلاش است تا در سال ۲۰۲۰ میلادی، کامیون «Tesla Semi» را به بازار عرضه نماید. از زمان رونمایی این محصول نوآورانه در نوامبر ۲۰۱۷، خبرهای زیادی از فناوریهای مورد استفاده از سوی تسلا، انتشار یافته است. به لطف سرمایهگذاریهای وسیع و آزمایشهای فراوان این شرکت، علاقهمندان برند تسلا، چشمانتظار عرضه این محصول هستند. مدل «Class 8» این شرکت، یک خودروی الکتریکی است که برای طی کردن مسافتهای کوتاه ۳۰۰ تا ۵۰۰ مایلی، طراحی شده است. چهار موتور الکتریکی این مدل، از خودروی «Model 3» بر گرفته شده و در عرض ۵ ثانیه (البته بدون تریلر)، سرعت آن از ۰ به ۶۰ مایل بر ساعت میرسد. در حالت ظرفیت بار بیشینه نیز، این زمان در حدود ۲۰ ثانیه خواهد بود.
لازم به ذکر است، اگرچه تسلا از پیشگامان صنعت خودروهای الکتریکی محسوب میشود، با این وجود، سرمایهگذاری فراوانی نیز، در حوزههایی مانند سقفهای خورشیدی، سیستمهای ذخیرهسازی انرژی، فناوری باتری و همچنین خودروهای خودران نموده است. با این وجود، شکی نیست که تمرکز اصلی این شرکت، در خصوص خودروهای الکتریکی و عرضه تجاری آنها به بازار است. اقدام اخیر این شرکت فناور، در باز نمودن درب سبد پتنت خود به روی شرکتهای فناور در حوزه خودروهای الکتریکی، یکی از سیاستهای منحصربهفرد در حوزه مالکیت فکری بوده که به توسعه فناوریهای مربوط به خوردوهای الکتریکی و ورود بازیگران مختلف به این حوزه، کمک شایان ذکری مینماید. همچنین، ثبت پتنتهای متعدد در زمینه کامیونهای الکتریکی نسل جدید، نشان میدهد که این حوزه نیز، از علاقهمندیهای تسلا محسوب شده و به نظر میرسد که در آینده نهچندان دور، خبرهای شگفتانگیزی از توسعه و تجاریسازی انواع کامیونهای هوشمند این شرکت، خواهیم شنید.