استفاده از آیفون و ساعت هوشمند اپل برای کنترل‌های بیشتر بر خودرو
۰۷ خرداد ۱۳۹۸ استفاده از آیفون و ساعت هوشمند اپل برای کنترل‌های بیشتر بر خودرو

متناسب با پیشرفت فناوری‌های خودروهای خودران، سطح انتظارات کاربران نیز دستخوش تغییرات عمده‌ای شده است. یکی از مباحثی که اخیراً توسط شرکت‌های بزرگ فناوری‌های هوشمند مورد توجه قرار گرفته است، هوشمندسازی سیستم‌های امنیتی خودرو می‌باشد. در همین راستا، اپل به منظور کنترل بهتر خودروی خودران خود که طراحی و ساخت آن تحت عنوان پروژه تیتان «Titan» در جریان است، موفق به اخذ گواهی ثبت اختراع جدیدی شده که امکان مکان‌یابی، قفل کردن یا روشن نمودن خودرو به کمک آیفون یا ساعت هوشمند اپل را فراهم می‌نماید.

در کلیدهای کنترل از راه دور قدیمی، از سیگنال‌های مغناطیسی جهت مکان‌یابی استفاده می‌شود که امکان هک و سرقت خودرو توسط هکرها وجود دارد. اپل مدعی است که برای مقابله با این مسئله، تدابیر امنیتی خاصی را مد نظر قرار داده است. این شرکت، اعلام شده که: «تلفن‌های همراه ما، قادرند یک کلید رمزنگاری‌شده را ذخیره نموده و از آن، برای رمزگشایی یک پیام رمزنگاری‌شده، بهره ببرند. به بیان ساده، خودرو قادر است با اتصال به آیفون یا اپل‌واچ فرد، او را شناسایی نماید». این اختراع که در تاریخ ۱۲ فوریه ۲۰۱۸، در دفتر ثبت اختراعات و علائم تجاری آمریکا «USPTO» به ثبت رسیده است، در هفتم می سال جاری میلادی نیز، موفق به کسب گواهی ثبت اختراعی با شماره «US10285013»، شده است.

گفتنی است، اپل در این کارزار تنها نبوده و شرکت‌های دیگری همچون سامسونگ، تسلا و جنرال‌موتورز نیز، در حوزه خودروهای خودران و دسترسی ساده‌تر به آن‌ها، با جدیت فعالیت می‌کنند. به‌عنوان مثال، تسلا اپلیکیشنی ارائه نموده که امکان جابجایی خودرو با استفاده از گوشی هوشمند را فراهم می‌نماید. همچنین جنرال‌موتورز، طی مصاحبه‌ اخیر خود با خبرگزاری «CNN»، اظهار داشته که در حال توسعه‌ خودروهایی با قابلیت پشتیبانی از گوشی‌های هوشمند است. علی‌رغم این قابلیت‌ها، خودروهای تسلا و جنرال موتورز، هنوز هم برای قفل و روشن نمودن خودرو، از کلیدهای کنترل از راه دور معمولی بهره می‌برند. از این رو، می‌توان گفت که اپل با پتنت جدید خود، قدم بزرگی در این راستا برداشته است.

لازم به ذکر است که بر اساس پیش‌بینی‌های صورت گرفته، فاصله سال‌های ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۵ میلادی، خودروی منحصربه‌فرد اپل، آماده عرضه به بازار خواهد بود. در همین راستا، اپل قابلیت‌های متعددی، همچون سقف شیشه‌ای متحرک، سیستم تنظیمات دینامیکی صندلی، استفاده از فناوری هوش مصنوعی برای ایمن‌سازی رانندگی و همچنین بهره گرفتن از واقعیت مجازی را، برای این پروژه نسبتاً محرمانه و اعجاب‌برانگیز خود، در نظر گرفته است.

پربازدید‌ترین‌ها

جلسه اتاق بازرگانی اصفهان
۱۴ اسفند ۱۴۰۲

جلسه اتاق بازرگانی اصفهان

نشست مدیر کانون مدیریت دارایی‌های فکری و اعضای کمیسیون اقتصاد دانش بنیان اتاق بازرگانی اصفهان، در تاریخ ۱ اسفند ۱۴۰۲ و در حاشیه رویداد نکست

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری با دانشگاه اصفهان
۱۴ اسفند ۱۴۰۲

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری با دانشگاه اصفهان

میترا امین‌لو، مدیر کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری توافق‌نامه‌ای را با هادی امیری، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهان در روز ۲ اسفند ۱۴۰۲ منعقد نمود.

فرصت همکاری حضوری
۲۱ اسفند ۱۴۰۲

فرصت همکاری حضوری

کانون مدیریت دارایی‌های فکری از افراد واجد شرایط به صورت حضوری در بخش‌های مختلف دعوت به همکاری می‌کند.

توافق‌نامه‌ همکاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان با سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی
۱۲ اسفند ۱۴۰۲

توافق‌نامه‌ همکاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان با سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی

کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان با سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی توافق‌نامه‌ همکاری منعقد کرد.