مسابقه طراحی کاراکتر
۱۸ مرداد ۱۳۹۸ مسابقه طراحی کاراکتر

کانون پتنت ایران، در راستای اجرای پروژه‌های خود، طراحی یک کاراکتر اختصاصی را مد نظر دارد. در این راستا، یک مسابقه طراحی کاراکتر راه‌اندازی شده که کلیه علاقه‌مندان در این حوزه، می‌توانند طرح‌های پیشنهادی خود را، تا ۳۱ مردادماه ارسال نموده و در رقابتی جذاب شرکت نمایند.

در این مسابقه، فقط طراحی فلت پذیرفته شده، اما کاراکتر طراحی شده، بایستی انعطاف و توانایی تبدیل به طرح‌های انیمیشنی دو بعدی و سه بعدی را نیز دارا باشد. با این وجود، تبدیل طرح‌ها در برنامه‌ریزی های آتی قرار داشته و شامل این مسابقه نمی‌شود.

با توجه به اینکه کاراکتر باید معیارهای کانون پتنت را دارا باشد، به علاقه‌مندان پیشنهاد می‌گردد تا اطلاعات بیشتری نسبت به کانون پتنت به دست آورند. برای این کار، می‌توانید به وب‌سایت کانون مراجعه نموده و بررسی اجمالی در این خصوص داشته باشید. از جمله پارامترهای مد نظر در این مسابقه، می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

۱. کاراکتر می‌تواند انسان و یا موجود تخیلی ذهنی باشد. اما در ویژگی بارز کاراکتر، باید مخترع بودن در نظر گرفته شود.

۲. تمامی حالات بدن، صورت، دهان، چشم و ...، باید مانند فایل کمکی آپلود شده طراحی شود.

۳. تمامی رخ‌های کاراکتر، باید مانند فایل کمکی آپلود شده طراحی شود.

۴. در صورت امکان، سن‌های مختلف کاراکتر طراحی شود (کودکی، جوانی، میانسالی و کهنسالی).

۵. در صورت امکان، شخصیت کاراکتر، یک شخصیت ایرانی باشد (از نمونه و مدل‌های خارجی استفاده نشود).

توجه داشته باشید که رعایت نکات ۴ و ۵، در نظر داوران یک امتیاز مثبت محسوب شده و در انتخاب طرح نهایی، تأثیر ویژه‌ای خواهد داشت.

لازم به ذکر است که علاقه‌مندان می‌توانند از طریق ایمیل news@patentoffice.ir و یا لینک مسابقه در پونیشا جهت شرکت در مسابقه تا پایان مردادماه اقدام نموده و با ارائه طرحی جذاب، جایزه ۱ میلیون تومانی مسابقه را نصیب خود نمایند.

پربازدید‌ترین‌ها

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران
۷ فروردین ۱۴۰۳

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران

معاون سیاست‌گذاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی ریاست جمهوری با اعلام ارایه ۲۰ خدمت در حوزه مالکیت فکری گفت: در حالی که اختراعات باید برای تجاری‌سازی حمایت شوند، از این نوآوری‌ها بیشتر برای ارتقای رتبه هیات علمی دانشگاه‌ها و دریافت تسهیلات بنیاد ملی نخبگان استفاده می‌شود.

World Intellectual Property Day
۲۸ فروردین ۱۴۰۳

World Intellectual Property Day