نمک‌هایی که دیگر مضر نیستند!؟
۲۸ مرداد ۱۳۹۸

نمک‌هایی که دیگر مضر نیستند!؟

یکی از مهم‌ترین طعم‌دهنده‌های مواد غذایی که از دیرباز مورد توجه بشر قرار داشته است، نمک‌های خوراکی است. اما نمک در کنار شوری لذت‌بخش مواد غذایی، تبعات فراوانی برای سلامتی در بر دارد و به همین دلیل، بسیاری از شرکت‌های فعال در حوزه غذا و محصولات خوراکی، به دنبال رفع این مشکل بزرگ بوده‌اند. طبیعی است که تولید و عرضه یک محصول نمکی که طعم شوری مناسب داشته و در عین حال، سدیم آن کمتر باشد، با توجه به تقاضای بسیار زیاد این طعم‌دهنده، می‌تواند موفقیت تجاری بزرگی برای دارنده محصول به همراه داشته باشد. سالاریوس «Salarius»، یکی از پیشگامان تولید و توسعه نمک‌های کم‌سدیم در جهان محسوب شده که محصول ابداعی خود را تحت نشان تجاری میکروسالت «MicroSalt»، به بازار عرضه نموده است. با وجودی که این فناوری ارزشمند، تحت حفاظت سیستم پتنت قرار دارد، سالاریوس با هدف تقویت هر چه بیشتر حفاظت‌ها، اقدام به ثبت یک پرونده اضافی نموده که بر چسبندگی بیشتر بین نمک‌های مذکور و سطوح مواد غذایی تأکید دارد.

پرونده پتنت یاد شده که با شماره «۱۶/۵۳۵۷۰۳» و با عنوان «ترکیب بهبود یافته نمک کم‌سدیم» به ثبت رسیده است، نوعی حامل الکترواستاتیک پیشرفته را تشریح نموده که می‌تواند میزان چسبندگی نمک به سطوح انواع مواد غذایی را بهبود دهد. «میکروسالت»، نوعی نمک اختصاصی است که با ذرات نمکی در ابعاد میکرونی ساخته شده و بسیار سریع‌تر از نمک‌های معمولی، در دهان حل می‌گردد. همین ویژگی، باعث می‌شود که با وجود استفاده از مقادیر بسیاری کمتری از نمک (در حدود ۵۰ درصد)، احساس شوری مناسبی در فرد استفاده‌کننده ایجاد شود. «ویکتور مانزالینا»، مدیرعامل سالاریوس، با تأکید بر نوآوری خلاقانه این محصول اظهار می‌دارد: «میکروسالت، به مصرف‌کنندگان کمک نموده تا مصرف سدیم را کاهش داده و حالا با پیشرفت جدید حاصل شده، گامی بزرگ برای حل چالش تولیدکنندگان میان وعده‌ها برداشتیم: افزایش چسبندگی به مواد غذایی در هنگام حمل و عرضه آن‌ها».

گفتنی است، تولیدکنندگان غذاهای میان وعده، با چالش بزرگ ضایعات نمک مواجهند. نمک مورد استفاده در بسته‌بندی‌های این مواد غذایی، معمولاً به دلیل چسبندگی کم آن‌ها، از سطح مواد غذایی جدا شده و در انتهای بسته قرار می‌گیرد که در نتیجه، طعم مواد غذایی نیز مورد رضایت مشتریان نخواهد بود. از سوی دیگر، استفاده از نمک بیشتر، می‌تواند افزایش هزینه‌های تولید و تبعات مرتبط با سلامت مصرف‌کنندگان را در پی داشته که با استفاده از ایده خلاقانه سالاریوس، این چالش قابل‌حل خواهد بود. فناوری جدید میکروسالت، با افزایش چسبندگی نمک، به مصرف‌کنندگان کمک نموده تا با سدیم تا ۵۰ درصد کمتر، بتوانند از طعم کاملی که انتظار دارند بهره‌مند شوند.

نـام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
نظر شما
کد امنیتی (حروف بزرگ)

پربازدید‌ترین‌ها

مدرسه زمستانه کانون پتنت ایران
۸ بهمن ۱۳۹۸

مدرسه زمستانه کانون پتنت ایران

کانون پتنت ایران، در همکاری مشترک خود با انستیتو پاستور ایران، اقدام به برگزاری یک مدرسه زمستانه مالکیت فکری می‌نماید. این مدرسه زمستانه، با هدف آموزش در حوزه مالکیت فکری و به طور خاص پتنت، در مورخ سوم لغایت پنجم اسفندماه سال جاری برگزار می‌گردد. اهداف مورد نظر در این دوره سه روزه، آشنایی مخاطبین با مالکیت فکری با تأکید بر ثبت اختراع، آشنایی با مفاهیم ثبت اختراع برای کسانی که با این حوزه به صورت عملی دست‌وپنجه نرم می‌کنند و همچنین آموزش فرایند ثبت اختراع در ایران می‌باشد.

کارگاه آموزشی
۲ بهمن ۱۳۹۸

کارگاه آموزشی "شکار فرصت‌های تجاری‌سازی به کمک پتنت" را از دست ندهید!

ثبت اختراع، ابزاری تجاری برای حفاظت از دارایی‌های فکری بوده و نباید به آن تنها به عنوان یک ابزار علمی اتکا نمود. در همین راستا، کانون پتنت با تأکید بر پتانسیل‌های شایان ذکر پتنت‌ها برای ایجاد درآمد، اقدام به برگزاری برخی کارگاه‌های ویژه نموده که یکی از این نمونه دوره‌ها، در تاریخ ۱۶ و ۱۷ بهمن‌ماه سال جاری، با عنوان «شکار فرصت‌های تجاری‌سازی به کمک پتنت» برگزار می‌گردد.

گزارش اولیه فعالیت‌های تحقیقاتی آموزشی دفتر ثبت اختراع اروپا با محوریت نوآوری و پتنت
۱۲ بهمن ۱۳۹۸

گزارش اولیه فعالیت‌های تحقیقاتی آموزشی دفتر ثبت اختراع اروپا با محوریت نوآوری و پتنت

دفتر ثبت اختراع اروپا، در راستای برنامه‌های تحقیقاتی آموزشی خود در خصوص نوآوری و پتنت، اقدام به انتشار نتایح اولیه نموده است. این نتایج که در قالب شش گزارش پژوهشی آماده گردیده، موضوعاتی همچون تأمین مالی نوآوری، انتقال دانش و فناوری، رهگیری اختراعات در بازار و روند رشد و توسعه فناوری برای مقابله با تغییرات آب و هوایی را هدف قرار داده است.

EPO
تلاش‌های «IP5» برای تدوین سیاست‌های مالکیت فکری در زمینه هوش مصنوعی
۷ بهمن ۱۳۹۸

تلاش‌های «IP5» برای تدوین سیاست‌های مالکیت فکری در زمینه هوش مصنوعی

پنج دفتر بزرگ مالکیت فکری، جلسه افتتاحیه کارگروه مشترک خود در زمینه فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی را در برلین برگزار نمودند. هدف اصلی از تشکیل این کارگروه، شناسایی حوزه‌هایی بود که در بهبود فرآیندهای ثبت اختراع، می‌توانند بیشترین بهره را از هوش مصنوعی ببرند. علاوه بر این، به‌کارگیری الزامات ثبت اختراع در حوزه فناوری هوش مصنوعی و مدیریت پرونده‌های ثبت اختراع ایجاد شده توسط ماشین‌ها، از اهداف جانبی این کارگروه محسوب می‌شود.

EPO
شکل‌گیری یک همکاری فناورانه به منظور استفاده از هوش مصنوعی برای تولید داروهای جدید
۲۹ دی ۱۳۹۸

شکل‌گیری یک همکاری فناورانه به منظور استفاده از هوش مصنوعی برای تولید داروهای جدید

شرکت «اکسلجیا» که در زمینه تحقیق و توسعه مبتنی بر هوش مصنوعی برای ارائه داروهای جدید متمرکز است، به منظور توسعه و تجاری‌سازی داروهای مرتبط با بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های سرطانی، وارد یک همکاری فناورانه با غول داروسازی آلمانی، یعنی «بایر» شده است. بر این اساس، «اکسلجیا» در راستای انجام آزمایشات بالینی خود، واجد شرایط برای دریافت مبلغ ۲۰۴ میلیون پوند به عنوان پیش‌پرداخت و گرنت تحقیقاتی بوده و حتی پیش‌بینی شده که از محل فروش آتی محصولات نیز، حق امتیازی نصیب این شرکت گردد.

Insider
کاهش سروصدا و کنترل دما به کمک نسل جدید شیشه‌های خودرو
۶ بهمن ۱۳۹۸

کاهش سروصدا و کنترل دما به کمک نسل جدید شیشه‌های خودرو

تسلا موفق به تولید شیشه‌های جدیدی برای خودروهای خود شده است که علاوه بر کاهش محسوس سروصدای محیط، قادر به کنترل بهتر دما در داخل وسایط نقلیه نیز می‌باشد. این شیشه‌ها، دارای ساختار خاصی متشکل از سوراخ‌های ریز و عایق‌بندی شده هستند که کاهش سروصدا و تنظیم راحت‌تر درجه حرارت داخل خودرو را ممکن می‌نماید.

electrek