نمک‌هایی که دیگر مضر نیستند!؟
۲۸ مرداد ۱۳۹۸

نمک‌هایی که دیگر مضر نیستند!؟

یکی از مهم‌ترین طعم‌دهنده‌های مواد غذایی که از دیرباز مورد توجه بشر قرار داشته است، نمک‌های خوراکی است. اما نمک در کنار شوری لذت‌بخش مواد غذایی، تبعات فراوانی برای سلامتی در بر دارد و به همین دلیل، بسیاری از شرکت‌های فعال در حوزه غذا و محصولات خوراکی، به دنبال رفع این مشکل بزرگ بوده‌اند. طبیعی است که تولید و عرضه یک محصول نمکی که طعم شوری مناسب داشته و در عین حال، سدیم آن کمتر باشد، با توجه به تقاضای بسیار زیاد این طعم‌دهنده، می‌تواند موفقیت تجاری بزرگی برای دارنده محصول به همراه داشته باشد. سالاریوس «Salarius»، یکی از پیشگامان تولید و توسعه نمک‌های کم‌سدیم در جهان محسوب شده که محصول ابداعی خود را تحت نشان تجاری میکروسالت «MicroSalt»، به بازار عرضه نموده است. با وجودی که این فناوری ارزشمند، تحت حفاظت سیستم پتنت قرار دارد، سالاریوس با هدف تقویت هر چه بیشتر حفاظت‌ها، اقدام به ثبت یک پرونده اضافی نموده که بر چسبندگی بیشتر بین نمک‌های مذکور و سطوح مواد غذایی تأکید دارد.

پرونده پتنت یاد شده که با شماره «۱۶/۵۳۵۷۰۳» و با عنوان «ترکیب بهبود یافته نمک کم‌سدیم» به ثبت رسیده است، نوعی حامل الکترواستاتیک پیشرفته را تشریح نموده که می‌تواند میزان چسبندگی نمک به سطوح انواع مواد غذایی را بهبود دهد. «میکروسالت»، نوعی نمک اختصاصی است که با ذرات نمکی در ابعاد میکرونی ساخته شده و بسیار سریع‌تر از نمک‌های معمولی، در دهان حل می‌گردد. همین ویژگی، باعث می‌شود که با وجود استفاده از مقادیر بسیاری کمتری از نمک (در حدود ۵۰ درصد)، احساس شوری مناسبی در فرد استفاده‌کننده ایجاد شود. «ویکتور مانزالینا»، مدیرعامل سالاریوس، با تأکید بر نوآوری خلاقانه این محصول اظهار می‌دارد: «میکروسالت، به مصرف‌کنندگان کمک نموده تا مصرف سدیم را کاهش داده و حالا با پیشرفت جدید حاصل شده، گامی بزرگ برای حل چالش تولیدکنندگان میان وعده‌ها برداشتیم: افزایش چسبندگی به مواد غذایی در هنگام حمل و عرضه آن‌ها».

گفتنی است، تولیدکنندگان غذاهای میان وعده، با چالش بزرگ ضایعات نمک مواجهند. نمک مورد استفاده در بسته‌بندی‌های این مواد غذایی، معمولاً به دلیل چسبندگی کم آن‌ها، از سطح مواد غذایی جدا شده و در انتهای بسته قرار می‌گیرد که در نتیجه، طعم مواد غذایی نیز مورد رضایت مشتریان نخواهد بود. از سوی دیگر، استفاده از نمک بیشتر، می‌تواند افزایش هزینه‌های تولید و تبعات مرتبط با سلامت مصرف‌کنندگان را در پی داشته که با استفاده از ایده خلاقانه سالاریوس، این چالش قابل‌حل خواهد بود. فناوری جدید میکروسالت، با افزایش چسبندگی نمک، به مصرف‌کنندگان کمک نموده تا با سدیم تا ۵۰ درصد کمتر، بتوانند از طعم کاملی که انتظار دارند بهره‌مند شوند.

نـام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
نظر شما
کد امنیتی (حروف بزرگ)

پربازدید‌ترین‌ها

تقویم آموزشی پاییز ۹۸ آکادمی کانون پتنت منتشر شد.
۱ آبان ۱۳۹۸

تقویم آموزشی پاییز ۹۸ آکادمی کانون پتنت منتشر شد.

آکادمی کانون پتنت ایران که در سال ۹۷، با هدف آموزش مخاطب محور در حوزه مالکیت فکری فعالیت خود را آغاز نموده است، اولین تقویم آموزشی خود را در پاییز امسال منتشر کرد.

اختراع حوله‌ای جدید از سوی مخترع هفت ساله فنلاندی
۱۱ آبان ۱۳۹۸

اختراع حوله‌ای جدید از سوی مخترع هفت ساله فنلاندی

یک کودک هفت ساله فنلاندی، ایده‌ای جدید و خلاقانه ارائه نموده که تسهیل فرایند خشک کردن بدن پس از استحمام را به همراه دارد. در حوله جدید طراحی شده توسط این مخترع خردسال، نوارهایی جانبی در نظر گرفته شده که با قرار گرفتن بر روی شانه کاربر، از افتادن حوله جلوگیری می‌کند؛ ایده‌ای بسیار ساده که مبتنی بر نیاز طراحی گردیده و می‌تواند آینده‌ای پردرآمد را نیز برای وی و خانواده‌اش به ارمغان آورد.

yle
سهم نسبتاْ پایین زنان در پرونده‌های ثبت اختراع؛ پتانسیلی که هنوز بالفعل نشده است!
۲۹ مهر ۱۳۹۸

سهم نسبتاْ پایین زنان در پرونده‌های ثبت اختراع؛ پتانسیلی که هنوز بالفعل نشده است!

بنا بر گزارش جدید دفتر مالکیت فکری انگلیس، تقریباً کمتر از ۱۳ درصد از پرونده‌های ثبت اختراع در سرتاسر جهان، از سوی مخترعین زن به ثبت می‌رسد که نشان از اختلاف هفت برابری فعالیت‌های مخترعین مرد و زن دارد. نکته جالب‌تر این‌که اگرچه در طی سال‌های اخیر روند مشارکت زنان مخترع تا حدی افزایشی بوده است، اما بنا بر برآوردها، با نرخ رشد فعلی، تا سال ۲۰۷۰ میلادی امکان پر کردن این شکاف جنسیتی و برابری سهم مخترعین زن و مرد وجود نخواهد داشت.

BBC
گزارش برگزاری کارگاه پیشرفته آموزش مالکیت فکری در پارک علم و فناوری کرمانشاه
۶ آبان ۱۳۹۸

گزارش برگزاری کارگاه پیشرفته آموزش مالکیت فکری در پارک علم و فناوری کرمانشاه

به همت پارک علم و فناوری کرمانشاه و همکاری کانون پتنت ایران، در روزهای اول و دوم آبان ‌ماه سال جاری، کارگاهی آموزشی با عنوان «کارگاه پیشرفته مالکیت فکری»، با حضور اعضای هیئت‌علمی, کارشناسان و دانشجویان مراکز مختلف استان، برگزار گردید.

تفاهم‌نامه همکاری «EPO» و دفتر مالکیت فکری مالزی جهت بهبود فرایندهای ثبت اختراع
۱ آبان ۱۳۹۸

تفاهم‌نامه همکاری «EPO» و دفتر مالکیت فکری مالزی جهت بهبود فرایندهای ثبت اختراع

دفتر ثبت اختراع اروپا و اداره مالکیت فکری مالزی، موافقت‌نامه همکاری جدیدی در زمینه توسعه و تقویت فعالیت‌های ثبت اختراع به امضا رسانیدند. بنا بر این موفقت‌نامه، دو نهاد یاد شده طی پنج سال آینده، همکاری‌های خود را برای ارتقاء سیستم‌های ثبت اختراع خود به‌عنوان سیستم‌هایی کارآمد، کاربرپسند و قابل‌اعتماد برای کسب‌وکارها، افزایش خواهند داد.

EPO
حمله متقابل اینتل به یک باج‌گیر پتنت
۱۲ آبان ۱۳۹۸

حمله متقابل اینتل به یک باج‌گیر پتنت

شرکت مشهور «اینتل»، پس از مواجهه با هجمه‌های پی‌در‌‌پی یک باج‌گیر پتنت، این شرکت را به رفتارهای ضدرقابتی و ناعادلانه متهم نموده و از دادگاه، درخواست ابطال مجموعه پتنت‌های این شرکت و همچنین اقدامات حقوقی صورت گرفته علیه اینتل را، خواستار شده است.

ANAD Tech