نمک‌هایی که دیگر مضر نیستند!؟
۲۸ مرداد ۱۳۹۸

نمک‌هایی که دیگر مضر نیستند!؟

یکی از مهم‌ترین طعم‌دهنده‌های مواد غذایی که از دیرباز مورد توجه بشر قرار داشته است، نمک‌های خوراکی است. اما نمک در کنار شوری لذت‌بخش مواد غذایی، تبعات فراوانی برای سلامتی در بر دارد و به همین دلیل، بسیاری از شرکت‌های فعال در حوزه غذا و محصولات خوراکی، به دنبال رفع این مشکل بزرگ بوده‌اند. طبیعی است که تولید و عرضه یک محصول نمکی که طعم شوری مناسب داشته و در عین حال، سدیم آن کمتر باشد، با توجه به تقاضای بسیار زیاد این طعم‌دهنده، می‌تواند موفقیت تجاری بزرگی برای دارنده محصول به همراه داشته باشد. سالاریوس «Salarius»، یکی از پیشگامان تولید و توسعه نمک‌های کم‌سدیم در جهان محسوب شده که محصول ابداعی خود را تحت نشان تجاری میکروسالت «MicroSalt»، به بازار عرضه نموده است. با وجودی که این فناوری ارزشمند، تحت حفاظت سیستم پتنت قرار دارد، سالاریوس با هدف تقویت هر چه بیشتر حفاظت‌ها، اقدام به ثبت یک پرونده اضافی نموده که بر چسبندگی بیشتر بین نمک‌های مذکور و سطوح مواد غذایی تأکید دارد.

پرونده پتنت یاد شده که با شماره «۱۶/۵۳۵۷۰۳» و با عنوان «ترکیب بهبود یافته نمک کم‌سدیم» به ثبت رسیده است، نوعی حامل الکترواستاتیک پیشرفته را تشریح نموده که می‌تواند میزان چسبندگی نمک به سطوح انواع مواد غذایی را بهبود دهد. «میکروسالت»، نوعی نمک اختصاصی است که با ذرات نمکی در ابعاد میکرونی ساخته شده و بسیار سریع‌تر از نمک‌های معمولی، در دهان حل می‌گردد. همین ویژگی، باعث می‌شود که با وجود استفاده از مقادیر بسیاری کمتری از نمک (در حدود ۵۰ درصد)، احساس شوری مناسبی در فرد استفاده‌کننده ایجاد شود. «ویکتور مانزالینا»، مدیرعامل سالاریوس، با تأکید بر نوآوری خلاقانه این محصول اظهار می‌دارد: «میکروسالت، به مصرف‌کنندگان کمک نموده تا مصرف سدیم را کاهش داده و حالا با پیشرفت جدید حاصل شده، گامی بزرگ برای حل چالش تولیدکنندگان میان وعده‌ها برداشتیم: افزایش چسبندگی به مواد غذایی در هنگام حمل و عرضه آن‌ها».

گفتنی است، تولیدکنندگان غذاهای میان وعده، با چالش بزرگ ضایعات نمک مواجهند. نمک مورد استفاده در بسته‌بندی‌های این مواد غذایی، معمولاً به دلیل چسبندگی کم آن‌ها، از سطح مواد غذایی جدا شده و در انتهای بسته قرار می‌گیرد که در نتیجه، طعم مواد غذایی نیز مورد رضایت مشتریان نخواهد بود. از سوی دیگر، استفاده از نمک بیشتر، می‌تواند افزایش هزینه‌های تولید و تبعات مرتبط با سلامت مصرف‌کنندگان را در پی داشته که با استفاده از ایده خلاقانه سالاریوس، این چالش قابل‌حل خواهد بود. فناوری جدید میکروسالت، با افزایش چسبندگی نمک، به مصرف‌کنندگان کمک نموده تا با سدیم تا ۵۰ درصد کمتر، بتوانند از طعم کاملی که انتظار دارند بهره‌مند شوند.

نـام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
نظر شما
کد امنیتی (حروف بزرگ)

پربازدید‌ترین‌ها

حل مشکل ارتباط برقرار کردن بیماران دارای ماسک تنفسی، به کمک اختراع یک نوجوان ۱۲ ساله
۲ دی ۱۳۹۸

حل مشکل ارتباط برقرار کردن بیماران دارای ماسک تنفسی، به کمک اختراع یک نوجوان ۱۲ ساله

اختراع نوجوان ۱۲ ساله، پس از گذشت پنج سال و اخذ جوایز متعدد، با ثبت در سیستم پتنت و محافظت‌های لازم، گام‌های بعدی برای تجاری‌سازی و عرضه به متقاضیان را طی می‌کند. این اختراع جالب و منحصربه‌فرد، مشکل ارتباطی بیماران استفاده‌کننده از ماسک اکسیژن را رفع نموده و به آن‌ها کمک می‌کند تا صدایشان را به گوش اطرافیان برسانند.

USPTO
سه‌شنبه‌های با طعم مالکیت فکری (وبینارهای آکادمی کانون پتنت ایران)
۱۷ دی ۱۳۹۸

سه‌شنبه‌های با طعم مالکیت فکری (وبینارهای آکادمی کانون پتنت ایران)

کانون پتنت ایران، در راستای فعالیت‌های آموزشی و ترویجی خود و با هدف افزایش آگاهی عمومی پیرامون مالکیت فکری و مزایای آن، برنامه‌ای مدون برای آموزش آنلاین و غیرحضوری، تحت عنوان «سه‌شنبه‌های با طعم مالکیت فکری» را در دستور کار خود قرار داده است. در این برنامه که شامل برگزاری سلسله وبینارهای آموزشی منظم در سه‌شنبه‌های مختلف فصل زمستان است، مخاطبین با مهم‌ترین موضوعات مالکیت فکری آشنا خواهند شد.

انتشار تقویم آموزشی زمستان ۹۸ آکادمی کانون پتنت ایران
۱۵ دی ۱۳۹۸

انتشار تقویم آموزشی زمستان ۹۸ آکادمی کانون پتنت ایران

آکادمی کانون پتنت ایران که فعالیت خود را در سال ۹۷ و با هدف آموزش مخاطب‌محور در حوزه مالکیت فکری آغاز نمود، در راستای اهداف کانون پتنت به منظور ارتقای سطح دانش مالکیت فکری در کشور، اولین تقویم آموزشی خود را در پاییز امسال منتشر ساخت. با توجه به استقبال قابل توجه صورت گرفته از دوره‌های برگزار شده در پاییز سال جاری، آکادمی اقدام به تدوین دومین تقویم آموزشی خود، تحت عنوانه تقویم آموزشی زمستانه نموده که شامل دوره‌های متنوع حضوری و همچنین آموزش مجازی می‌باشد.

برگزاری دومین وبینار آشنایی با مالکیت فکری توسط کانون پتنت ایران
۱۲ دی ۱۳۹۸

برگزاری دومین وبینار آشنایی با مالکیت فکری توسط کانون پتنت ایران

در راستای استقبال قابل توجه مخاطبین از وبینارهای برگزار شده پیشین کانون پتنت ایران، آکادمی کانون در برنامه زمستانه خود نیز، وبینارهایی را در نظر گرفته که یکی از آن‌ها در مورخ هفدهم دی‌ماه سال جاری و با عنوان «آشنایی با مالکیت فکری»، برگزار می‌گردد.

برگزاری اولین وبینار از مجموعه سه‌شنبه‌های با طعم مالکیت فکری
۱۸ دی ۱۳۹۸

برگزاری اولین وبینار از مجموعه سه‌شنبه‌های با طعم مالکیت فکری

آکادمی کانون پتنت ایران، برگزاری سلسله وبینارهایی با موضوعات متنوع مالکیت فکری را برنامه‌ریزی نموده که تحت عنوان «سه‌شنبه‌های با طعم مالکیت فکری»، برگزار می‌گردد. در همین راستا، اولین وبینار این مجموعه با موضوع «آشنایی با مالکیت فکری»، سه‌شنبه گذشته مورخ ۲۴ دی ماه برگزار گردید. آموزش‌های مد نظر، در سرفصل‌هایی شامل «اهمیت دارایی‌های فکری»، «تعاریف دارایی‌های فکری و حوزه شمول آن‌ها»، «قلمرو و مصادیق دارایی‌های فکری و نحوه حمایت از آن‌ها»، «مسیرهای حفاظت از دارایی‌های فکری» و همچنین «مثال‌هایی از مصادیق دارایی‌های فکری»، ارائه گردید.

برگزاری کارگاه «هنر مطالعه پتنت» در پژوهشکده انرژی دانشگاه شریف
۳ دی ۱۳۹۸

برگزاری کارگاه «هنر مطالعه پتنت» در پژوهشکده انرژی دانشگاه شریف

«کانون پتنت ایران» در مورخ ۲۸ آذرماه سال جاری و در راستای استراتژی حمایتی خود برای آموزش در حوزه مالکیت فکری، اقدام به برگزاری کارگاهی با عنوان «هنر مطالعه پتنت» نموده است. از جمله سرفصل‌های مطرح شده در این کارگاه، می‌توان به «مقدمه‌ای بر ساختار و رسالت پتنت»، «نحوه استخراج پتنت»، «آناتومی پتنت»، «نکات کاربردی برای مطالعه بخش‌های مختلف پتنت» و «مطالعه عملی پتنت و استخراج اطلاعات آن» اشاره نمود.