نمک‌هایی که دیگر مضر نیستند!؟
۲۸ مرداد ۱۳۹۸

نمک‌هایی که دیگر مضر نیستند!؟

یکی از مهم‌ترین طعم‌دهنده‌های مواد غذایی که از دیرباز مورد توجه بشر قرار داشته است، نمک‌های خوراکی است. اما نمک در کنار شوری لذت‌بخش مواد غذایی، تبعات فراوانی برای سلامتی در بر دارد و به همین دلیل، بسیاری از شرکت‌های فعال در حوزه غذا و محصولات خوراکی، به دنبال رفع این مشکل بزرگ بوده‌اند. طبیعی است که تولید و عرضه یک محصول نمکی که طعم شوری مناسب داشته و در عین حال، سدیم آن کمتر باشد، با توجه به تقاضای بسیار زیاد این طعم‌دهنده، می‌تواند موفقیت تجاری بزرگی برای دارنده محصول به همراه داشته باشد. سالاریوس «Salarius»، یکی از پیشگامان تولید و توسعه نمک‌های کم‌سدیم در جهان محسوب شده که محصول ابداعی خود را تحت نشان تجاری میکروسالت «MicroSalt»، به بازار عرضه نموده است. با وجودی که این فناوری ارزشمند، تحت حفاظت سیستم پتنت قرار دارد، سالاریوس با هدف تقویت هر چه بیشتر حفاظت‌ها، اقدام به ثبت یک پرونده اضافی نموده که بر چسبندگی بیشتر بین نمک‌های مذکور و سطوح مواد غذایی تأکید دارد.

پرونده پتنت یاد شده که با شماره «۱۶/۵۳۵۷۰۳» و با عنوان «ترکیب بهبود یافته نمک کم‌سدیم» به ثبت رسیده است، نوعی حامل الکترواستاتیک پیشرفته را تشریح نموده که می‌تواند میزان چسبندگی نمک به سطوح انواع مواد غذایی را بهبود دهد. «میکروسالت»، نوعی نمک اختصاصی است که با ذرات نمکی در ابعاد میکرونی ساخته شده و بسیار سریع‌تر از نمک‌های معمولی، در دهان حل می‌گردد. همین ویژگی، باعث می‌شود که با وجود استفاده از مقادیر بسیاری کمتری از نمک (در حدود ۵۰ درصد)، احساس شوری مناسبی در فرد استفاده‌کننده ایجاد شود. «ویکتور مانزالینا»، مدیرعامل سالاریوس، با تأکید بر نوآوری خلاقانه این محصول اظهار می‌دارد: «میکروسالت، به مصرف‌کنندگان کمک نموده تا مصرف سدیم را کاهش داده و حالا با پیشرفت جدید حاصل شده، گامی بزرگ برای حل چالش تولیدکنندگان میان وعده‌ها برداشتیم: افزایش چسبندگی به مواد غذایی در هنگام حمل و عرضه آن‌ها».

گفتنی است، تولیدکنندگان غذاهای میان وعده، با چالش بزرگ ضایعات نمک مواجهند. نمک مورد استفاده در بسته‌بندی‌های این مواد غذایی، معمولاً به دلیل چسبندگی کم آن‌ها، از سطح مواد غذایی جدا شده و در انتهای بسته قرار می‌گیرد که در نتیجه، طعم مواد غذایی نیز مورد رضایت مشتریان نخواهد بود. از سوی دیگر، استفاده از نمک بیشتر، می‌تواند افزایش هزینه‌های تولید و تبعات مرتبط با سلامت مصرف‌کنندگان را در پی داشته که با استفاده از ایده خلاقانه سالاریوس، این چالش قابل‌حل خواهد بود. فناوری جدید میکروسالت، با افزایش چسبندگی نمک، به مصرف‌کنندگان کمک نموده تا با سدیم تا ۵۰ درصد کمتر، بتوانند از طعم کاملی که انتظار دارند بهره‌مند شوند.

کد امنیتی (حروف بزرگ)

پربازدید‌ترین‌ها

قرارگیری عناوین جذاب جدید در تقویم پاییز ۹۹ آکادمی کانون
۲۴ شهریور ۱۳۹۹

قرارگیری عناوین جذاب جدید در تقویم پاییز ۹۹ آکادمی کانون

در راستای مسئولیت آموزش ملی در حوزه مالکیت فکری، آکادمی کانون اقدام به برگزاری سلسله وبینارهای آموزشی در قالب تقویم فصل تابستان خود نموده است. با توجه به نگاه مخاطب‌محور آکادمی و نظرسنجی‌های صورت گرفته، علاوه بر عناوین قبلی، تمرکز بیشتر بر مسئله ثبت اختراع داخلی صورت گرفته و وبیناری با عنوان «مسیر ملی حفاظت از اختراعات» هم در این تقویم گنجانده شده است. «آیین دادرسی دعاوی نقض مالکیت صنعتی ایران»، از دیگر وبینارهایی است که در این تقویم گنجانده شده و مسائل حقوقی در ایران را مورد بررسی قرار می‌دهد.

نحوه شرکت در آزمون و دریافت گواهی‌نامه سلسله وبینارهای وزارت بهداشت
۲۲ شهریور ۱۳۹۹

نحوه شرکت در آزمون و دریافت گواهی‌نامه سلسله وبینارهای وزارت بهداشت

به موجب تفاهم‌نامه کانون پتنت ایران و وزارت بهداشت، دو دور از سلسله وبینارهای مالکیت فکری وزارت بهداشت، در تیرماه و مردادماه برگزار شده و دور سوم آن هم در حال برگزاری است. افرادی که در این وبینارها شرکت نموده‌اند، با حضور در آزمون‌های مربوطه، می‌توانند برای اخذ گواهی اقدام نمایند. این آزمون‌ها، از مورخ سی‌ام شهریورماه سال جاری آغاز شده و متقاضیان جهت اطلاع بیشتر، می‌توانند دستورالعمل شرکت در آزمون و نحوه دریافت گواهی‌نامه را مطالعه نمایند.

سوئیس در صدر فهرست شاخص جهانی نوآوری ۲۰۲۰
۱۶ شهریور ۱۳۹۹

سوئیس در صدر فهرست شاخص جهانی نوآوری ۲۰۲۰

سازمان جهانی مالکیت فکری، در گزارش جدید خود که تحت عنوان شاخص جهانی نوآوری ۲۰۲۰ انتشار یافته، وضعیت نوآوری در کشورهای مختلف را بررسی نموده است. این گزارش، با استفاده از معیارهای مختلفی همچون میزان پیچیدگی کسب‌وکارها، هزینه‌های آموزش و خروجی‌های خلاقانه در اقتصاد، سطح نوآوری در مناطق مختلف را ارزیابی نموده است. بر اساس بررسی‌های صورت گرفته، سوئیس برای چندمین سال متوالی، در صدر فهرست نوآورترین اقتصاد جهان جای گرفته و پس از آن، سوئد و آمریکا رده‌های بعدی را از آن خود نموده‌اند.

اعطای نخستین گواهی ثبت اختراع واکسن کووید-۱۹ در چین
۱۰ شهریور ۱۳۹۹

اعطای نخستین گواهی ثبت اختراع واکسن کووید-۱۹ در چین

بنابر اعلام رسمی «CanSino Biologics»، درخواست ثبت اختراع واکسن کووید-۱۹ ابداعی این شرکت، مورد تأیید اداره ملی مالکیت فکری چین قرار گرفته است. این پتنت که مشترکاً از سوی آکادمی علوم نظامی چین و این شرکت بیودارویی به ثبت رسیده، اولین گواهی ثبت اختراع مرتبط با واکسن کرونا در این کشور به حساب آمده و یک پله امیدواری دیگر برای غلبه بر این مشکل جهانی ایجاد نموده است.

به جای اینکه شما تا محل پارک خودرو بروید، منتظر آمدن آن باشید!
۱۲ شهریور ۱۳۹۹

به جای اینکه شما تا محل پارک خودرو بروید، منتظر آمدن آن باشید!

تسلا در ادامه نوآوری‌های جالب و منحصربه‌فردش، ایده جدیدی برای خودروهای خودران توسعه داده است. این فناوری پیشرفته که فراخوانی هوشمند نام دارد، با نظارت مستقیم ایلان ماسک توسعه یافته و حتی نام وی، در میان مخترعین پتنت خودنمایی می‌کند. به کمک این قابلیت، صاحب خودرو می‌تواند از فواصل مختلف، خودروی خود را فراخوانده و حتی در شرایط پیچیده‌تر، آن را از راه دور کنترل نماید. نکته جالب اینجاست که ایلان ماسک آنقدر به این فناوری ایمان دارد که آن را «ویروسی‌ترین ویژگی تسلا» نامیده است.

جایگاه ایران در شاخص جهانی نوآوری ۲۰۲۰
۲۳ شهریور ۱۳۹۹

جایگاه ایران در شاخص جهانی نوآوری ۲۰۲۰

طی سال‌های اخیر، در مسیر توسعه و بهبود وضعیت نوآوری در کشور، تلاش‌های قابل توجهی شده است. بر اساس گزارش شاخص جهانی نوآوری ۲۰۲۰ که توسط سازمان جهانی مالکیت فکری منتشر شده، ایران در رده ۶۷ام کشورهای برتر قرار گرفته است. بررسی دقیق زیرشاخص‌های در نظر گرفته شده برای این ارزیابی، حاکی از آن است که بهترین عملکرد کشور، در زمینه سرمایه انسانی و پژوهش بوده که جایگاه چهل و ششم را از آن ایران نموده است.