استفاده از بلاک‌چین به منظور ایجاد هماهنگی و ارتباط بین پهپادها
۰۲ شهریور ۱۳۹۸ استفاده از بلاک‌چین به منظور ایجاد هماهنگی و ارتباط بین پهپادها

غول فروشگاه‌های زنجیره‌ای آمریکا، والمارت، نوآوری‌های جدیدی در زمینه فناوری بلاک‌چین توسعه داده که می‌تواند سیستم تحویل سفارشات این شرکت را به میزان قابل توجهی بهبود دهد. ثبت اختراع جدید والمارت که با موضوع «پهپادهای مبتنی بر بلاک‌چین» به ثبت رسیده است، نوعی سیستم ارتباطی ایمن و کارآ برای هماهنگی بین پهپادهای حمل سفارشات این شرکت را توصیف می‌کند.

شرکت‌های آمازون و والمارت، به‌عنوان دو رقیب جدی در حوزه تجارت آنلاین، توسعه و تجاری‌سازی هواپیماهای بدون سرنشین یا پهپاد را در صدر اولویت‌های تحقیقاتی سال‌های اخیر خود قرار داده‌اند. هر دو این شرکت‌ها، از متقاضیان برتر ثبت اختراع در حوزه پهپاد در سال ۲۰۱۸ میلادی به حساب می‌آیند که در این رقابت تنگاتنگ، والمارت با ۵۶ درخواست، موفق به پیشی گرفتن از آمازون با ۵۴ درخواست شده است. پتنت جدید والمارت که بهبود ارتباطات میان دسته‌ای انبوه از پهپادهای تحویل سفارشات را هدف قرار داده است، یک نقطه تمایز بزرگ با سایر پتنت‌های این شرکت در زمینه هواپیماهای بدون سرنشین دارد و آن، به‌کارگیری فناوری بلاک‌چین است.

این پتنت، در ژانویه سال جاری میلادی در دفتر ثبت اختراعات و علائم تجاری آمریکا به ثبت رسیده و به تازگی با شماره «US20190238338»، انتشار یافته است. آن‌گونه که در اسناد پتنت آمده است، از فناوری بلاک‌چین برای انتقال اطلاعاتی نظیر شماره شناسایی پهپاد، ارتفاع پرواز، سرعت و مسیر پرواز، اطلاعات مرتبط با باتری پهپاد و نیز ظرفیت بارگیری آن، استفاده می‌شود. این اطلاعات، بر اساس موقعیت هر یک از پهپادها، می‌تواند بین دسته‌ای از آن‌ها به اشتراک گذاشته شود. هماهنگی و ارتباط کارآمد بین پهپادهای حمل سفارشات، از مزیت‌های کلیدی این سیستم ابداعی والمارت بر شمرده شده که با رمزگذاری داده‌های اطلاعاتی، ریسک افشا یا به خطر افتادن پارامترهای اطلاعاتی را کاهش می‌دهد.

گفتنی است، انتشار پتنت یاد شده، با یکی دیگر از درخواست‌های ثبت اختراع والمارت با موضوع «سکه دیجیتال والمارت» مصادف شده که بیانگر سرمایه‌گذاری قابل‌توجه این شرکت، بر توسعه و تجاری‌سازی کاربردهای مختلف فناوری بلاک‌چین، در حوزه کسب‌وکار خود است. والمارت به تبعیت از بسیاری از شرکت‌های مشهور، مانند نایک و فیسبوک که در حال تلاش برای توسعه ارز دیجیتال انحصاری خود هستند، در حال جستجو برای ارز دیجیتال مناسب در بازار آمریکا است.

پربازدید‌ترین‌ها

جلسه اتاق بازرگانی اصفهان
۱۴ اسفند ۱۴۰۲

جلسه اتاق بازرگانی اصفهان

نشست مدیر کانون مدیریت دارایی‌های فکری و اعضای کمیسیون اقتصاد دانش بنیان اتاق بازرگانی اصفهان، در تاریخ ۱ اسفند ۱۴۰۲ و در حاشیه رویداد نکست

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری با دانشگاه اصفهان
۱۴ اسفند ۱۴۰۲

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری با دانشگاه اصفهان

میترا امین‌لو، مدیر کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری توافق‌نامه‌ای را با هادی امیری، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهان در روز ۲ اسفند ۱۴۰۲ منعقد نمود.

فرصت همکاری حضوری
۲۱ اسفند ۱۴۰۲

فرصت همکاری حضوری

کانون مدیریت دارایی‌های فکری از افراد واجد شرایط به صورت حضوری در بخش‌های مختلف دعوت به همکاری می‌کند.

توافق‌نامه‌ همکاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان با سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی
۱۲ اسفند ۱۴۰۲

توافق‌نامه‌ همکاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان با سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی

کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان با سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی توافق‌نامه‌ همکاری منعقد کرد.