یک شرکت پیشگام در طراحی و توسعه پهپادهای تحویل سفارشات، سیستم ایمنی جدیدی را برای پهپادهای خود ابداع نموده که علاوه بر قابلیت تشخیص خطا در هنگام پرواز، در صورت لزوم، امکان استفاده از یک مکانیسم ایمنی مبتنی بر چتر نجات اتوماتیک را نیز دارا میباشد. شرکت «فلیرتی» (Flirtey)، به عنوان یکی از مدعیان حوزه توسعه پهپادها، معتقد است که این نوآوری منحصربهفرد، فناوری اصلی و بنیادین این شرکت را به شدت ارتقاء خواهد داد.
فناوری جدید فلیرتی، بر ایمنی پهپادها متمرکز بوده و دو هدف عمده را دنبال مینماید. از یکسو، با تشخیص زودهنگام خطا در سیستم پرواز، از وارد شدن خسارت به محمولههای در حال حمل جلوگیری نموده و از سوی دیگر، ایمنی افرادی که پهپاد در بالای سر آنها پرواز میکند را تضمین مینماید. این شرکت، معتقد است که یکی از فاکتورهای کلیدی در توسعه و تجاریسازی نسلهای آتی پهپادها، ایمنی افراد میباشد. از همین رو، فلیرتی در فرایندهای تحقیقوتوسعه خود، توجهی ویژه به ایمنی پهپادهای خود دارد.
با توجه به جاهطلبیهای این شرکت به نسبت جوان و پتانسیل فنی موجود برای توسعه نوآوریهای جدید در حوزه پهپادها، فلیرتی را میتوان رقیبی تازهنفس برای شرکتهایی همچون آمازون و والمارت دانست که خود را پیشگامان توسعه پهپادهای تحویل سفارشات میدانند. البته استراتژی فلیرتی کمی با شرکتهای یاد شده متفاوت بوده و به جای تمرکز صرف بر کاربردهای روزمره، از جمله مانند تحویل سفارشات، گوشه چشمی هم به کاربردهای پزشکی، بهویژه در مواقع اورژانسی دارد. به عنوان مثال، این شرکت در تلاش است تا از فناوری خود، برای زایمانهای فوری استفاده نموده و شاید تمرکز بیش از حد بر ایمنی پهپادها نیز، به دلیل همین کاربردهای نوین باشد.
لازم به ذکر است که فلیرتی، در اواخر سال ۲۰۱۹ میلادی، اقدام به رونمایی از مدل جدیدی از پهپادهای خود به نام «Flirtey Eagle» نمود و حتی با همکاری وزارت حملونقل آمریکا، یک برنامه آزمایشی جدید را نیز کلید زده است. تمامی این تلاشها، حاکی از آن است که فلیرتی را باید به عنوان یکی از بازیگران کلیدی عرصه پهپادها در طی سالهای آتی بشناسیم. با توجه به سرمایهگذاریهای چشمگیر شرکتهای مختلف در زمینه توسعه فناوریهای پهپادی که نمود آن را در رشد چهار برابری فعالیتهای ثبت اختراع در این حوزه میتوان مشاهده نمود، رقابتی دیدنی بین شرکتهای بزرگ و مشهور، نظیر آمازون و سامسونگ و همچنین شرکتهای کوچکتری مانند فلیرتی آغاز شده که نتیجه آن، تجاریسازی و عرضه انواع فناوریها به کاربران علاقهمند میباشد.
گفتنی است که شرکت استارتآپی فلیرتی، در سال ۲۰۱۳ میلادی، در استرالیا و توسط «مت سوئینی» (Matt Sweeny)، «احمد حیدر» (Ahmed Haider) و «تام باس» (Tom Bass) تأسیس گردید. این شرکت، در طی سالهای کوتاه فعالیت خود، نوآوریهای متعددی در زمینه پهپادهای تحویل سفارشات داشته و در همین راستا، ۲۵ پتنت، شامل درخواستهای در حال ارزیابی و گواهیهای ثبت اختراع در آمریکا و سایر کشورهای جهان را به خود اختصاص داده است. فلیرتی، در پی آغاز همکاریهای خود با دانشگاه نوادا (University of Nevada)، به منطقه رنو (Reno) در نوادا تغییر مکان داده است. شایان ذکر است که تلاش این شرکت برای استفاده از چترهای نجات برای پهپادها، تنها به این پتنت جدید بازنگشته و این شرکت در سال ۲۰۱۸ میلادی نیز، موفق به اخذ گواهی ثبت اختراعی به شماره «US10112721» شده بود که در خصوص همین موضوع میباشد.