تلاش یک شرکت نانویی برای ثبت ۲۲ اختراع جدید
۲۰ اسفند ۱۳۹۸ تلاش یک شرکت نانویی برای ثبت ۲۲ اختراع جدید

یک شرکت فعال در حوزه نانوفناوری که سرمایه‌گذاری‌های گسترده‌ای در توسعه و تجاری‌سازی انواع نانو پوشش‌ها دارد، سبد دارایی‌های فکری خود را به بیش از ۳۷۰ مورد رسانیده است. «HZO» که یک رهبر جهانی در زمینه ارائه نانو پوشش‌های محافظ، به‌ویژه برای محصولات و دستگاه‌های الکترونیک به شمار می‌رود، به تازگی موفق به ثبت ۲۲ پتنت در آمریکا، چین و اروپا شده که چتر حفاظتی مطلوبی را برای فناوری‌های توسعه‌یافته توسط این شرکت، در بر می‌گیرد.

گواهی‌های ثبت اختراع و پرونده‌های پتنت این شرکت، حاوی نوآوری‌های متعددی است که برخی از آن‌ها، به شرح زیر می‌باشد:

  • تولید پیش‌ماده‌هایی (Precursor Materials) که در بهبود کیفیت پوشش‌های نانویی و فیلم‌های نازک مورد استفاده قرار می‌گیرند؛
  • فناوری‌های مرتبط با سطوح ضد آب؛
  • توسعه فناوری «Plasma Ashing»؛
  • بهبود کارایی، کیفیت و صرفه‌جویی هزینه‌های نانو پوشش‌ها؛
  • استفاده از فناوری لیزر برای مدیریت بهتر مواد و کارایی مجدد محصول؛
  • تقویت چسبندگی سطوح در پوشش‌های نانو و قطعاتی که از آن‌ها محافظت می‌شود.

یک نکته کلیدی در خصوص شرکت «HZO»، سرمایه‌گذاری چشمگیر برای نوآوری و ابداعات فنی است که به شدت مورد تأکید مدیران این شرکت قرار دارد. به جرأت می‌توان گفت که همین استراتژی، از عوامل موفقیت «HZO» به‌عنوان یک بازیگر پیشرو و جهانی بوده است. در این میان، توجه به حفاظت از دارایی‌های فکری و استفاده هوشمندانه از ابزارهای مالکیت فکری، موجب شده تا این شرکت، برای ورود به بازارهای جدید، شامل لوازم الکترونیک مصرفی، اینترنت اشیاء (IoT)، دستگاه‌های پزشکی و ...، با چالش جدی روبرو نباشد. زولت پولایی (Zsolt Pulai)، معاون اجرایی و مهندسی «HZO»، در این خصوص می‌گوید: «سرمایه‌گذاری فوق‌العاده ما در فعالیت‌های تحقیق و توسعه، این امکان را فراهم ساخته تا امکانات جدیدی در اختیار مشتریان خود قرار دهیم. در جهانی که وسایل و دستگاه‌های الکترونیکی، کوچک و کوچک‌تر می‌شوند، ما خود را پیشگام نسل جدید فناوری‌های ضد آب می‌دانیم. مجموعه دارایی‌های فکری متنوع ما، می‌تواند حفاظت از نوآوری‌ها و بهره‌مندی از نتایج آن‌ها را تضمین نماید».

پربازدید‌ترین‌ها

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران
۷ فروردین ۱۴۰۳

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران

معاون سیاست‌گذاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی ریاست جمهوری با اعلام ارایه ۲۰ خدمت در حوزه مالکیت فکری گفت: در حالی که اختراعات باید برای تجاری‌سازی حمایت شوند، از این نوآوری‌ها بیشتر برای ارتقای رتبه هیات علمی دانشگاه‌ها و دریافت تسهیلات بنیاد ملی نخبگان استفاده می‌شود.

World Intellectual Property Day
۲۸ فروردین ۱۴۰۳

World Intellectual Property Day