قابلیت جدید جستجوی گوگل در میان زبان‌های مختلف
۲۷ آبان ۱۳۹۹ قابلیت جدید جستجوی گوگل در میان زبان‌های مختلف

گوگل به‌منظور گسترش دایره جستجوی منابع مرتبط با کلیدواژه‌های مدنظر کاربران، ایده‌ای جدید ارائه نموده که توسعه هر چه بیشتر موتور جستجوی این شرکت را به دنبال دارد. بنا بر ثبت اختراع جدید گوگل در هند، محتوای موجود در اینترنت، بدون توجه به زبان مورد استفاده توسط کاربر جستجو شده و در نتیجه، نتایج گسترده‌تری در اختیار وی قرار می‌گیرد.

یکی از ویژگی‌های بارز جهان مدرن فعلی، حجم عظیم اطلاعاتی است که در حوزه‌های مختلف وجود دارد. با این وجود، این اقیانوس بزرگ اطلاعاتی، به زبان‌های مختلف عرضه شده و به همین دلیل، محدودیت‌هایی برای دسترسی افراد به بهترین و مرتبط‌ترین اطلاعات مدنظر وجود خواهد داشت. گوگل برای حل این مشکل بزرگ، راهکار جالبی اندیشیده است. این ایده نوآورانه، مبتنی بر تبدیل تمامی محتواها به یک زبان واحد است که اجازه جستجوی جهانی منابع اطلاعاتی را فارغ از زبان آن‌ها فراهم می‌نماید.

برای مثال، تصور کنید که یک کاربر انگلیسی‌زبان، به دنبال یافتن یک دستور غذای چینی است. بدیهی است که در این حالت، بهترین منبع اطلاعاتی، دستور غذاهای نوشته شده به زبان چینی خواهد بود. گوگل با استفاده از فناوری جدید خود، بدون توجه به زبان انگلیسی مورد استفاده توسط کاربر، به صورت خودکار در تمامی منابع جستجو نموده و پس از یافتن یک دستور غذای چینی اصیل و ترجمه آن به زبان انگلیسی، آن را در اختیار کاربر قرار می‌دهد. به نظر می‌رسد که هدف نهایی از نوآوری جدید گوگل، گسترش دامنه جستجو و افزایش قابل‌توجه حجم مطالب جستجو شده، فراتر از زبان مورد استفاده در جستجوی اولیه است.

نکته جالب دیگر که در این پتنت به آن پرداخته شده است، نوعی پیکربندی موتور جستجو برای ترجمه عبارات کاربران و نمایش نتایج به آن‌ها است. به عبارت بهتر، آنچه کاربر جستجو می‌کند، به زبان‌های مختلف ترجمه شده و نتایج حاصل از همه جستجوها، با محتوای مربوط به زبان‌های دیگر مقایسه شده و اطلاعات به صورت بهینه در اختیار کاربر قرار می‌گیرد.

گفتنی است که گوگل در کنار توسعه نتایج جستجو و ارائه محتواهای مرتبط‌تر به کاربران، اهداف دیگری نیز در سر دارد. مطابق با اسناد ثبت اختراع این شرکت، با هدف قرار دادن کاربران بر مبنای جستجوهای قبلی آن‌ها، تبلیغ‌کنندگان می‌توانند زبانشان را شناسایی نموده و تبلیغات خود را به همان زبان ارائه کنند. در مجموع، این نوآوری منحصربه‌فرد، هم جستجوی کاربران را غنی‌تر نموده و هم تبلیغات هدفمندتر را ممکن می‌سازد که در نتیجه، رضایت حداکثری تمامی کاربران موتور جستجوی گوگل را به دنبال خواهد داشت.

پربازدید‌ترین‌ها

جلسه اتاق بازرگانی اصفهان
۱۴ اسفند ۱۴۰۲

جلسه اتاق بازرگانی اصفهان

نشست مدیر کانون مدیریت دارایی‌های فکری و اعضای کمیسیون اقتصاد دانش بنیان اتاق بازرگانی اصفهان، در تاریخ ۱ اسفند ۱۴۰۲ و در حاشیه رویداد نکست

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری با دانشگاه اصفهان
۱۴ اسفند ۱۴۰۲

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری با دانشگاه اصفهان

میترا امین‌لو، مدیر کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری توافق‌نامه‌ای را با هادی امیری، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهان در روز ۲ اسفند ۱۴۰۲ منعقد نمود.

فرصت همکاری حضوری
۲۱ اسفند ۱۴۰۲

فرصت همکاری حضوری

کانون مدیریت دارایی‌های فکری از افراد واجد شرایط به صورت حضوری در بخش‌های مختلف دعوت به همکاری می‌کند.

توافق‌نامه‌ همکاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان با سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی
۱۲ اسفند ۱۴۰۲

توافق‌نامه‌ همکاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان با سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی

کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان با سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی توافق‌نامه‌ همکاری منعقد کرد.