پیش‌بینی درآمد قابل توجه از خودپردازهای بیت‌کوین
۰۴ آذر ۱۳۹۹ پیش‌بینی درآمد قابل توجه از خودپردازهای بیت‌کوین

یک شرکت فعال در حوزه بلاک‌چین، مدعی است که با تملک یک پتنت مرتبط با پروتکل‌های عملکردی دستگاه‌های خودپرداز بیت‌کوین (Bitcoin ATM)، درآمد قابل توجهی خواهد داشت. بر اساس ادعای باتز (Bots Inc)، شرکت‌های گرداننده این خودپردازها در آمریکا، می‌بایست حق امتیاز مرتبط با این پتنت ارزشمند را به این بازیگر نوظهور حوزه بلاک‌چین بپردازند. در صورتی‌که این ادعا عملیاتی گردد، درآمد باتز از واگذاری حق امتیاز، چیزی بالغ بر ۱۴ تا ۱۸ میلیون دلار در ماه خواهد بود.

فناوری بلاک‌چین که از آن به‌عنوان بزرگ‌ترین اختراع پس از اینترنت یاد می‌شود، در ابتدا به‌عنوان بستر اصلی توسعه ارزهای دیجیتال، نظیر بیت‌کوین مطرح گردید. با این وجود، به مرور زمان و با آشنایی بیشتر شرکت‌های فناور با پتانسیل‌های این فناوری ارزشمند، کاربردهای متنوعی از آن در حوزه‌های مالی و بانکداری، ورزش و حتی شبکه‌های اجتماعی توسعه یافت. در این میان، بحث ارزهای دیجیتال و به‌عبارتی، استخراج یا ماینینگ آن‌ها، همچنان در صدر توجهات قرار دارد. در حالی که مایکروسافت به دنبال توسعه فناوری جدیدی برای بهره گرفتن از فعالیت‌های انسانی و داده‌های حاصل از مشاهده و خواندن تبلیغات برای استخراج ارزهای دیجیتال است، یک شرکت مستقر در پورتوریکو، اعلام کرده که در حال بررسی گزینه‌های خود با یک شرکت حقوقی بزرگ برای اقامه دعوی علیه شرکت‌های عامل «ATM» در سرتاسر آمریکا است.

برگ برنده باتز، یک گواهی ثبت اختراع به شماره «US 9135787» است که در سال ۲۰۱۴ میلادی به ثبت رسیده و این شرکت، اخیراً خبر از مالکیت بر حقوق انحصاری آن داده است. شایان ذکر است که این پتنت، در ابتدا در جولای ۲۰۱۹ میلادی، توسط شرکت «First Bitcoin capital» تصاحب شد. این شرکت نیز تصمیم داشت که تا سال ۲۰۲۴، از طریق صدور مجوز بهره‌برداری به متقاضیان، مبلغ ۵۰ میلیون دلار بدست آورد، کمپینی که با موفقیت محسوسی روبرو نشد. با این وجود، به نظر می‌رسد که با تصاحب شرکت مذکور از سوی باتز، حق امتیاز درخواستی به دو برابر افزایش یافته است!

گفتنی است که پائول روزنبرگ (Paul Rosenberg)، مدیرعامل باتز، با اشاره به ۹۴۰۰ دستگاه خودپرداز بیت‌کوین فعال در آمریکا و پردازش تقریباً ۱۳۰ تا ۱۸۰ تراکنش آن‌ها در ماه، درآمد ۱۴ تا ۱۸ میلیون دلاری را برای شرکت خود تخمین زده است. البته باید دید که آیا این رقم، تنها یک ادعای جادویی برای آغاز مذاکرات و نوعی استراتژی فشار است یا این‌که فناوری ادعا شده، به همین اندازه که باتز ادعا دارد، ارزشمند و حیاتی خواهد بود. آنچه به‌نظر حتمی می‌آید، این است که با یک دعوی حقوقی پر سروصدا در حوزه فناوری بلاک‌چین روبرو خواهیم بود.

پربازدید‌ترین‌ها

جلسه اتاق بازرگانی اصفهان
۱۴ اسفند ۱۴۰۲

جلسه اتاق بازرگانی اصفهان

نشست مدیر کانون مدیریت دارایی‌های فکری و اعضای کمیسیون اقتصاد دانش بنیان اتاق بازرگانی اصفهان، در تاریخ ۱ اسفند ۱۴۰۲ و در حاشیه رویداد نکست

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری با دانشگاه اصفهان
۱۴ اسفند ۱۴۰۲

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری با دانشگاه اصفهان

میترا امین‌لو، مدیر کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری توافق‌نامه‌ای را با هادی امیری، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهان در روز ۲ اسفند ۱۴۰۲ منعقد نمود.

فرصت همکاری حضوری
۲۱ اسفند ۱۴۰۲

فرصت همکاری حضوری

کانون مدیریت دارایی‌های فکری از افراد واجد شرایط به صورت حضوری در بخش‌های مختلف دعوت به همکاری می‌کند.

توافق‌نامه‌ همکاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان با سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی
۱۲ اسفند ۱۴۰۲

توافق‌نامه‌ همکاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان با سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی

کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان با سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی توافق‌نامه‌ همکاری منعقد کرد.