سامسونگ و «LG» در صدر متقاضیان برتر پتنت در کره جنوبی
۲۲ تیر ۱۴۰۰ سامسونگ و «LG» در صدر متقاضیان برتر پتنت در کره جنوبی

سامسونگ و «LG»، صدر فهرست متقاضیان برتر ثبت اختراع در کره جنوبی را از آن خود نموده‌اند. بنا بر گزارش «SEO Score» که به بررسی عملکرد شرکت‌های برتر کره‌ای در حوزه ثبت اختراع می‌پردازد، در بازه زمانی ژانویه ۲۰۱۶ تا ۱۰ ژوئن سال جاری میلادی، ۱۴۱.۷۵۲ درخواست از سوی ۳۴۵ شرکت به ثبت رسیده که از این تعداد، ۱۳/۸ درصد آن‌ها به سامسونگ اختصاص دارد.

هنگامی که صحبت از فناوری و نوآوری در آسیا به میان می‌آید، کره جنوبی از نخستین کشورهایی است که نامش به ذهن خطور می‌کند. در این میان، دو شرکت مشهور سامسونگ و «LG»، از موفق‌ترین شرکت‌های کره‌ای و به نوعی پیشگام نوآوری در این کشور هستند که رکوردهای ثبت اختراع را نیز در اختیار خود گرفته‌اند. در بازه پنج ساله اخیر، سامسونگ ۱۹.۵۸۸ درخواست ثبت اختراع در کره داشته و به این واسطه، در صدر فهرست متقاضیان برتر این کشور قرار گرفته است. «LG Electronics» با 16.236 و «LG Chem» با ۱۰.۹۸۵ درخواست، رده‌های دوم و سوم متقاضیان برتر را از آن خود نموده‌اند.

پس از این سه شرکت، دو نام آشنای دیگر یعنی هیوندای موتور و «LG Display» به ترتیب با ۸.۲۴۶ و ۸.۰۰۰ درخواست قرار دارند. جالب اینجا است که این پنج شرکت، مجموعاً ۴۴/۵ درصد از کل پتنت‌های به ثبت رسیده را در میان شرکت‌های بررسی شده به خود اختصاص داده‌اند که بیانگر یک عدم توازن نسبی بین شرکت‌های برتر کره‌ای است.

اگر فعالیت‌های ثبت اختراع را از منظر گروه‌ها و هلدینگ‌های بزرگ تجاری بررسی کنیم، «LG» با ۴۳.۰۸۸ درخواست در صدر قرار گرفته و سامسونگ با ۳۵.۰۳۴ مورد، در تعقیب آن است. هیوندای موتور، «POSCO» و «SK Group» نیز به ترتیب با ۱۵.۱۶۰، ۷.۰۲۵ و ۵.۰۵۱ درخواست ثبت اختراع، در رده‌های بعدی جای دارند. حضور پررنگ گروه «LG» با سه شرکت در بین پنج متقاضی برتر ثبت اختراع در کره جنوبی، یکی از نکات جالب‌توجهی است که صدرنشینی این گروه و پیشی گرفتن از سامسونگ را منطقی می‌سازد.

بررسی اختراعات این شرکت‌های برتر حکایت از آن دارد که «IT، برق و الکترونیک» با ۶۵.۵۸۹ درخواست (سهم ۴۶/۳ درصدی)، با بیشترین تقاضا همراه بوده و پس از آن، قطعات خودرویی (۲۰.۹۷۱ پتنت)، پتروشیمی (۱۶.۳۶۳ پتنت) و کشتی‌سازی، ماشین‌آلات و تجهیزات (۱۱.۲۹۰ پتنت)، در رده‌های بعدی قرار دارند.

لازم به تأکید است که اگر فعالیت‌های ثبت اختراع این شرکت‌ها را در صنایع نوظهور و فناوری‌های آینده همچون هوش مصنوعی، بزرگ داده‌ها، اینترنت اشیاء، مراقبت‌های بهداشتی زیستی، رباتیک هوشمند، فناوری‌های هدایت خودکار و چاپ سه‌بعدی در نظر بگیریم، شرکت‌های سامسونگ و «LG Electronics» با ۵.۴۷۵ و ۴.۲۹۰ درخواست در رده‌های اول و دوم جای داشته و هیوندای موتور با ۱.۸۲۶ مورد، در تعقیب آن‌ها می‌باشد. بررسی جزئی‌تر این درخواست‌ها نشان می‌دهد که عمده تمرکز سامسونگ بر اینترنت اشیاء و بزرگ داده‌ها بوده و در مقابل، «LG» بر اینترنت اشیاء و رباتیک و هیوندای موتور بر هدایت خودکار متمرکز شده‌اند.

پربازدید‌ترین‌ها

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران
۷ فروردین ۱۴۰۳

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران

معاون سیاست‌گذاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی ریاست جمهوری با اعلام ارایه ۲۰ خدمت در حوزه مالکیت فکری گفت: در حالی که اختراعات باید برای تجاری‌سازی حمایت شوند، از این نوآوری‌ها بیشتر برای ارتقای رتبه هیات علمی دانشگاه‌ها و دریافت تسهیلات بنیاد ملی نخبگان استفاده می‌شود.

World Intellectual Property Day
۲۸ فروردین ۱۴۰۳

World Intellectual Property Day