دومین دوره خودخوان مالکیت فکری برای همه برگزار می‌شود
۱۰ آذر ۱۴۰۰ دومین دوره خودخوان مالکیت فکری برای همه برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی کانون پتنت ایران؛ دومین دوره خودخوان با عنوان «مالکیت فکری برای همه»، به همت آکادمی کانون پتنت ایران، 12 آذر آغاز می‌شود.

 

آکادمی کانون پتنت ایران، در نظر دارد با هدف ارائه برنامه‌های آموزشی متنوع در حوزه‌های مختلف مالکیت فکری، اقدام به برگزاری دوره‌های خودخوان نماید تا اقشار مختلف جامعه، اعم از معلمین تا مادران خانه‌دار و حتی افراد توانیاب فرصت ارائه ایده‌های خود را داشته باشند. این دوره تحت عنوان «مالکیت فکری برای همه»، متشکل از مقالات مرتبط با حوزه مالکیت فکری، داستان‌های موردی از افراد موفق و مصاحبه‌های اختصاصی با چهره‌های شناخته شده و در قالب‌های چندرسانه‌ای از جمله، متن، صدا و تصویر می‌باشد. بدین منظور تمامی فایل‌های متنی از طریق خوانش صوتی و تمامی ویدیوها با مترجم ناشنوا مناسب‌سازی شده است.

 

 

گفتنی است؛ این دوره آموزشی- ترویجی، برای مخاطبانی طراحی شده که با مالکیت فکری آشنایی نداشته و یا به تازگی با این مفهوم آشنا شده‌اند. با همین رویکرد دوره به صورت محتوای خودخوان و در بستر سایت کانون پتنت منتشر می شود و علاقه‌مندان می‌توانند با توجه به برنامه‌ریزی شخصی خودشان، جهت ثبت‌نام در آن اقدام نموده و برای مدت محدودی به محتوای دوره دسترسی داشته باشند و آن را مطالعه کنند. در نهایت، شرکت در آزمون پایانی، اخذ گواهینامه را نیز برای مخاطبین امکان‌پذیر می‌نماید.

 

لازم به ذکر است که دوره «مالکیت فکری برای همه»، مختص دانشگاه‌ها و شرکت‌های بزرگ و فناور نیست، زیرا این رویداد آموزشی که دومین دوره خودخوان آکادمی است، پیش‌درآمدی بر مالکیت فکری بوده و افراد با هر سطحی از اطلاعات، می‌توانند در آن شرکت کنند.



علاقمندان می‌توانند، از 12 آذر ماه تا 12 بهمن ماه سال 1400 از طریق این لینک در این دوره شرکت نموده و در روز پایانی ضمن شرکت در آزمون، گواهینامه نیز دریافت نمایند.

 

بیشتر بخوانید:

دوره خودخوان مالکیت فکری برای همه

پربازدید‌ترین‌ها

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران
۷ فروردین ۱۴۰۳

تحول خدمات حمایتی کانون مدیریت دارایی‌های فکری با رویکرد حداکثرسازی حمایت از فناوران

معاون سیاست‌گذاری کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی ریاست جمهوری با اعلام ارایه ۲۰ خدمت در حوزه مالکیت فکری گفت: در حالی که اختراعات باید برای تجاری‌سازی حمایت شوند، از این نوآوری‌ها بیشتر برای ارتقای رتبه هیات علمی دانشگاه‌ها و دریافت تسهیلات بنیاد ملی نخبگان استفاده می‌شود.