انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین شرکت توگا و کانون پتنت ایران
۲۰ تیر ۱۴۰۱ انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین شرکت توگا و کانون پتنت ایران

با هدف کسب حق تقدم در سطح بین‌المللی به‌منظور حفاظت از فناوری‌های شرکت مهندسی و ساخت توربین مپنا (توگا) و همچنین کمک به توسعه بازارهای خارجی این شرکت، تفاهم‌نامه همکاری بین شرکت توگا و کانون پتنت ایران منعقد شد.

براساس این تفاهم‌نامه که به امضای آقایان سید امیر گلچین سرپرست کانون پتنت ایران و محمد اولیا مدیرعامل شرکت توگا رسید، کانون پتنت ایران ضمن ارزیابی آخرین دستاوردهای شرکت توگا از لحاظ قابلیت‌های ثبت اختراع، این شرکت را در فرآیند ثبت پتنت در ادارات ثبت اختراع خارجی یاری می‌رساند. علاوه بر ثبت پتنت، کانون پتنت ایران کلیه فناوری‌های مورد تایید شرکت توگا را در قالب معاهده همکاری ثبت اختراع (PCT) ثبت می‌نماید. به موجب ثبت در PCT،  حق تقدم برای دستاوردهای شرکت توگا در مدت زمان 18 ماه و در بیش از 156 کشور و منطقه اقتصادی جهان حفظ خواهد شد تا از این طریق زمان لازم برای فعال‌ کردن بازارهای صادراتی  و ثبت اختراع در پایگاه‌های ثبت اختراع مربوطه در اختیار شرکت توگا قرار گیرد.

سید امیر گلچین، سرپرست کانون پتنت ایران در نشست امضای این تفاهم‌نامه تصریح کرد: تفاهم‌نامه‌ مذکور در راستای اهداف و شعار امسال «سال تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین» و عمل به منویات مقام معظم رهبری در حمایت از اقتصاد دانش‌بنیان و حمایت از نوآوری در کشور تنظیم شده است. از آن‌جا که ثبت اختراع بعنوان ابزاری کاربردی در فعال‌کردن بازارهای صادراتی و محافظت از دستاوردهای فناورانه تلقی می‌شود، امید است با انعقاد تفاهم‌نامه‌های مشابه و با حمایت‌های معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری توانمندی‌های شرکت‌های فعال در حوزه فناوری در سطح بین‌المللی بیش از پیش شکوفا گردد.

به گفته وی در سال‌های اخیر پیشرفت‌های علمی و فناوری ایران در سطح جهانی قابل توجه بوده است. صادرات محصولات دانش‌بنیان و هایتک به کشورهای خارجی و بهبود رتبه ایران در شاخص جهانی نوآوری (GII) به خصوص در شاخص‌های خروجی نوآوری‌ گواه این مطلب است. امید است با هم‌افزایی میان بازیگران مختلف اکوسیستم نوآوری کشور زمینه‌های لازم برای توسعه روزافزون بازارهای صادراتی محصولات دانش‌بنیان فراهم گردد. با یاری خداوند، کانون پتنت ایران نیز تمامی تلاش خود را برای نقش آفرینی موثر در این مسیر و خدمت‌رسانی به شرکت‌های دانش‌بنیان به‌کار خواهد بست.

پربازدید‌ترین‌ها

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد
۳ اسفند ۱۴۰۱

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری: اقتصاد دانش‌بنیان با مالکیت فکری و دارایی‌های نامشهود توسعه می‌یابد

روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری در جمع اندیشه‌ورزان، فعالان و سیاستگذاران اقتصادی حاضر در این همایش با اشاره به اهمیت شرکت‌های کوچک و نوآور در زنجیره‌های ارزش عنوان کرد: در حلقه‌های بالایی زنجیره ارزش عمدتا شرکت های بزرگ و متکی به دارایی های فیزیکی مشهود را شاهد هستیم، اما در حلقه‌های زیرین‌تر به شرکت های کوچک به لحاظ دارایی‌های فیزیکی و متکی به دارایی‌های نامشهود می‌رسیم.

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی
۱ اسفند ۱۴۰۱

برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی پتنت در پارک علم و فناوری استان مرکزی

در راستای توسعه و ترویج فرهنگ مالکیت فکری، حفاظت از دارایی‌هایی فکری و معرفی خدمات و حمایت‌های کانون پتنت ایران از اختراعات فناوران و شرکت‌های دانش بنیان داخل کشور، وبینار " پتنت ابزاری برای محافظت از دارایی‌های فکری" توسط کانون پتنت ایران و به میزبانی پارک علم و فناوری استان مرکزی در تاریخ 26 بهمن ماه به صورت مجازی برگزار شد.