با هدف ترویج، توسعه تعاملات و اطلاع رسانی رویکردها، ماموریتها و برنامههای تحولی حیطه مالکیت فکری، کانون مدیریت دارایی های فکری در نمایشگاه نانو حضور داشت. در این نمایشگاه چهار روزه که در تاریخ 13-16 آبان برگزار شد، کانون و سایر ستادهای توسعه فناوریهای راهبردی در قالب پایون مرکز توسعه فناوریهای راهبردی در نمایشگاه حضور داشتند.
در این رویداد که از مهمترین نمایشگاههای حیطه فناوری ونوآوری کشور است، علاوه بر مشارکت فعال این مجموعه در معرفی، ارائه مشاوره، معرفی برنامههای حمایتی و فرآیندهای اجرایی جدید کانون، تعدادی از مجموعههای کارگزاری مالکیت فکری معاونت علمی نیز در روزهای متنوع در غرفه حضور داشته و به راهنمایی فناوران و محققان پرداختند.
همچنین در حاشیه این نمایشگاه، میترا امینلو، مدیر کانون مدیریت داراییهای فکری، دیدارهایی را با فناوران، صاحبان صنایع، مدیران اکوسیستم نوآوری داشتند و مذاکراتی برای توسعه همکاریها شکل گرفت.
به منظور دستیابی به اهداف دانشگاه علم و صنعت ایران در حوزه مالکیت فکری، روز دوشنبه ۲۴ آبان ماه ۱۴۰۲، قرارداد دوجانبه ای بین دانشگاه و مرکز مدیریت مالکیت فکری در نمایشگاه بین المللی تهران به امضا رسید.
در راستای تسریع و تسهیل ارائه خدمات حمایتی و توسعه فرهنگسازی به ویژه برای محققان جوان و دانشگاهی تفاهمنامههای همکاری نیز در روزهای مختلف نمایشگاه و با حضور مدیران مربوطه و معاون علمی، فناوری واقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به امضا رسید.
در این نمایشگاه تفاهم نامههایی با بنیاد علم و فناوری جمیلی در زمینه جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان و سایر رویدادهای آموزشی مشترک مالکیت فکری، دانشگاه علم و صعنت ایران و دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای کمک به توسعه و مدیریت داراییهای فکری دانشگاه، کمک به شکلگیری و توسعه اکوسیستم توسعه داراییهای فکری به ویژه تسهیلگری آموزش و توانمند سازی، نشستها و رویدادهای تخصصی برنامهریزی و شبکه سازی با تأکید بر ماموریتهای دانشگاه، جریانسازی و برنامهریزی توسعه فناوری منعقد شد.
ترویج، فرهنگسازی، برنامهریزی و مدیریت توسعه فناوریهای راهبردی آینده و کمک به بهرهبرداری از داراییهای فکری ایجاد شده در دانشگاهها در همکاری با صنایع به ویژه بخش دانش بنیان از راهبردهای مهم کانون مدیریت داراییهای فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری است.