مالکیت فکری به عنوان یکی از زیرساختهای مهم توسعه فناوری بیش از یک قرن است که در دنیا مورد توجه ویژه قرار گرفته است. عدم توجه به قوانین مالکیت فکری در بازارهای داخلی و بینالمللی میتواند خسارات زیادی را از جمله افشا شدن فناوری در بازار هدف، در پی داشته باشد. از این رو آگاهی مخترعین ایرانی با موضوع ثبت اختراع برای حمایت و بهره مندی ازمزایای مادی ایده های فناورانه ایشان امری لازم و ضروری است. امروزه حمایت از مالکیت فکری در خلق نوآوری های جدید و حمایت و تشویق و حمایت از این نوع حقوق در خصوص ابداعات دارویی و فناوری های زیستی بارزتر است. ابداعات در خصوص داروها و فناوری های زیستی نیازمند هزینه های فراوانی است و اگر حمایت مناسبی از این نوع ابداعات صورت نگیرد، رقبا ممکن است بدون پرداخت هیچگونه هزینه ای از دانش و اطلاعات و خلاقیت های فکری مخترعین واقعی استفاده کنند و در نتیجه بدون هیچگونه تحقیقی به نتایجی که حاصل زحمات چندین و چندساله افراد دیگر است دستیابند.
- اهمیت ثبت اختراعات مرتبط با حوزه سلامت
- سلامت در آینه قوانین و معاهدات مالکیت فکری
- موارد قابل ثبت و غیر قابل ثبت در حوزه سلامت
- مواضع قانونی در حوزه میکروارگانیسم ها
- شرایط ادعاها در اختراعات دارویی
- مواضع قانونی ایران در اختراعات حوزه سلامت
- اعضای هیات علمی وزارت بهداشت
- دانشجویان تحصیلات تکمیلی وزارت بهداشت
- پژوهشگران وزارت بهداشت
- اعضای هیات علمی وزارت بهداشت
- دانشجویان تحصیلات تکمیلی وزارت بهداشت
- پژوهشگران وزارت بهداشت
این وبینار ویژه اعضای هیئت علمی، دانشجویان تحصیلات تکمیلی و پژوهشگران وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی است؛ برای دریافت کد ثبت نام به معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه ها و یا مراکز علمی و تحقیقاتی وزارت بهداشت مرکز مربوطه خود مراجعه فرمایید.
شایان ذکر است لینک ورود به اتاق وبینار آموزشی یک روز پیش از وبینار به ایمیل شرکت کنندگان ارسال خواهد شد.
این کارگاه بصورت وبینار رایگان از ساعت ۱۰ الی ۱۲ برگزار خواهد شد و شرکت کنندگان لازم است ۱۵ دقیقه پیش از شروع وبینار به لینک اتاق وبینار وارد شوند
و همچنین در ۲۰ دقیقه پایانی امکان پرسش و پاسخ برای آنان فراهم خواهد بود.
مسیر و نحوه دریافت گواهی نامه طی ایمیلی پس از برگزاری وبینار آموزشی به شرکت کنندگان اعلام خواهد شد.